A 34 éves Kristy Love sokáig nem szerette, hogy molett és hatalmasak a mellei, aztán rájött, hogyan gazdagodjon meg az adottságaiból. Egy évig képezte magát, hogy a hatalmas, kiszámíthatatlanul nagy melleivel masszírozzon. A képzés megérte, napi 300 ezer forintot keres dollárban az amerikai nő azzal, hogy 145 kilós testével és óriási melleivel tiporja és püfölő a hozzá bejelentkező férfiakat.

A 34 éves atlantai Kristy Love masszőrnek tanult, de sosem dolgozott a szakmájában, mert hiába járt egy csomó állásinterjún, sosem hívták vissza – írja a Reveal. Azt mondja, azért, mert túl nagy volt, minden értelmeben. Nem akarták elhinni, hogy egy 145 kilós nőt képes lehet egész nap állni munka közben. Mivel nem kapot munkát, úgy döntött, otthon fogad kuncsaftokat.

Egy nap az egyik kuncsaftja azt kérdezte tőle, hogy a masszázs közben rajta marad-e a felsője, vagy leveszi. A nehezen leképzehető méretű mellekkel rendelkező nő addig semmi ilyesmit sem csinált. Az amerikai számozás szerint 48NN-es, európaiban talán 110PP-snek nevezhető mellei miatt mindig önbizalomhiányos volt, túl nagynak érezte magát. Mivel a mellméretét értelmetlenség kosárméretben megadni, egyszerűbb, ha azt írjuk, a mellei összesen 12 kilót nyomnak. Szóval egy napon egy kuncsaft azt kérdezte, a 12 kilós mellek a felsőjében maradnak-e, vagy azoknak is jut valami szerep masszázs közben.

“Először elutasító voltam, azt mondtam, nálam nincs ilyen masszázs. Szégyelltem a testem, mert olyan nagy votlam” – mondta Love.

Viszont az eset bogarat ültetett a fülébe, nem hagyta nyugodni a gondolat, hogy valamit kezdhetne a mellével.

“Amikor rájöttem, hogy mégiscsak lehet valami a mellmasszázsban, megjelentettem egy hirdetést a helyi újságban, a telefonom pedig szinte azonnal megcsörrent. Eleinte nehezen fogadtam el a testem, úgyhogy csak sötétben voltam hajlandó masszírozni. Aztán ahogy egyre több bókot kaptam a kuncsaftjaimtól, úgy nött az önbizalmam. Rengeteget segített abban, hogy elfogadjam magam. Ma már imádom a testem” – mondta a nő.

Eléggé bejött neki az élet, ma már egy nap alatt akár 1300 dollárt (kb. 295 ezer forint) is megkerese a masszírozással. Ráadásul mostanra egész repertoárt alakított ki. Van a sima mellel masszírozás, van olyan, amikor az egész testét beolajozza, és a kuncsafton csúszkál fel-alá, van olyan, hogy a mellével püföli a kuncsaft masszírozásra szoruló testrészét, kérésre akár a fejét, arcát is.

Persze, nem minden fenékig tejfel, egyrészt az orvosa figyelmeztette, hogy a súlya miatt komoly egészségügyi problémái alakulhatnak ki, kezdve a magas vérnyomással. Ráadásul a sikeres masszázs miatt egyre jobbakat és többet eszik, Love felkapott magára az utóbbi időben 40 kilót, amit a kuncsaftjai nem bánnak, az egészségének viszont biztosan nem tesz jót.

A családja sem örül túlságosan a kétes népszerűségnek, azt mondják, nagyon ízléstelen, amit csinál, szégyent hoz ezzel a rokonságra. Ilyenkor azzal nyugtatja magát, hogy rendszeresen kap kövér nőktől leveleket, amikben azt írják neki, ő lett a példaképük, segített abban, hogy elfogadják a testüket.