Egy héttel a lagzi után lökte szakadékba a férjét

2013.09.12. 11:54
Egy hétig tartott egy amerikai pár házassága, míg a férfi fel nem húzta a nőt, aki ezért lelökte egy szirtről. Nem sokkal később a nő arról üzengetett egy barátjának, hogy kétségei támadtak a házasságával kapcsolatban.

Vádat emeltek hétfőn a huszonkét éves Jordan Linn Graham ellen, miután lelökte a férjét egy sziklaszirtről a Glacier Nemzeti Parkban. Állítólag azért tette mindezt, mert kétségei támadtak az alig egy hete kötött házasságukkal kapcsolatban – írja az ABC News. Grahamék július hetedikén csúnyán összevesztek a parkban: a nő úgy döntött, hogy inkább otthagyja a férfit, mire az megragadta a karját. Graham kiszabadította magát, majd dühében két kézzel taszított rajta egyet, a férfi pedig arccal előre lezuhant a sziklaszirtről. Egy nappal később jelentették csak a férfi, a huszonöt éves Cody Lee Johnson eltűnését, miután nem jelent meg a munkahelyén.

A gyilkosság utáni este Graham üzenetet küldött az egyik barátjának, amiben arról írt, hogy beszélni szeretne majd Johnsonnal, mert gondjai vannak az előző héten kötött házasságukkal kapcsolatban. A barát visszaírt, hogy imádkozik majd értük. Graham egy másik barátja elmondta, hogy a lány azt állította neki még július tizedikén is, hogy kapott egy emailt, amiben az állt, hogy a férje elment három barátjával túrázni, de leesett, és meghalt. Hasonlóról beszélt egyébként a nyomozóknak is.

Egy nappal később, július tizenegyedikén aztán írt a park üzemeltetőinek is, hogy látta a férje holttestét. A ranger ezt furcsának találta, de Graham azzal magyarázta a dolgot, hogy azért ismerte a helyet, mert tudta, hogy Johnson ezt mindenképp látni szerette volna, mielőtt meghal. A rendőrségnek végül a gyilkosság után kilenc nappal, július tizenhatodikán ismerte be Graham, hogy hazudott a férje halálával kapcsolatban. Nem sokkal a gyilkosság után egyébként kirakott Instagramra egy fotót is az esküvőjükről. "Nagyon hiányzol, Cody! Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rád! Örökké a szívemben fogsz élni!" – írta alá többek között.