Tragédiával végződött egy szívatás az Egyesült Államokban, ahol egy fiatal lány a szekrényből kiugorva szerette volna megijeszteni a barátját.

A szekrényből kiugorva szerette volna megijeszteni a barátját egy tizennyolc éves lány egy kisebb coloradói városban, de tragédia lett belőle. Amikor ugyanis Premila Lal sikítva kiugrott, a huszonegy éves Nerrek Daniel Galley annyira megrémült, hogy lelőtte. "A szekrény kinyílt, ő pedig kiabálva kiugrott belőle, mire a fiú azt hihette, hogy betörő rontott rá, és meghúzta a ravaszt" – vélekedett a lány apja, Praveen Lal a CBS Denvernek. Miután a baleset megtörtént, Lal tizenöt éves testvére, tizenkét éves unokatestvére, és Galley kórházba szállították a lányt, ahol nem sokkal később elhunyt.

A rendőrséget este nyolc után két perccel hívták a kórházból azzal, hogy egy fiatal lány lelőttek. Két perccel később pedig kihívták őket a házhoz is, ahol a baleset történt – akkor ismeretlen problémához. A házhoz a szomszédok hívták ki a rendőrséget, akik nem szerették volna, ha szerepel a nevük. Ők kiabálást és sikoltozást hallottak az épületből, aztán láttak három-négy embert kijönni az épületből, aki úgy elsiettek, hogy a bejárati ajtót is nyitva hagyták. A szomszéd férfi átsétált a házhoz, ahol vért látott, és egy elhagyott mobilt a lépcsőnél. "Nem hallottunk egyetlen lövést sem" – tették viszont hozzá a helyi Longmont Times-Callnak.

A lány nem sokkal kilenc után halt meg a kórházban, a huszonegy éves Nerrek Daniel Galleyt pedig hajnali negyed háromkor tartóztatták le többek között gondatlanságból elkövetett emberölésért. "Folytatjuk a lövöldözés körülményeinek kivizsgálását, de senki nincs veszélyben a közösségből" – mondta Jeff Satur, longmonti rendőrparancsnok, aki a Premila Lal halálát véletlennek és hihetetlenül tragikusnak nevezte. Ő is megerősítette, hogy egyelőre nem feltételezik, hogy megfontolt vagy hirtelen felindulásból elkövetett gyilkosságról lenne szó. Galley mindenben együttműködött a rendőrséggel.