A londoni divathét egyik modellje, Nicole Gibson nem sokkal a divathét előbb bejelentette, hogy valójában nem nő, Glen Gibsonként született, és nagyjából két évvel ezelőtt kezdte el a hormonterápiát, hogy nemet váltson. Férfiként kocsmárosként dolgozott, aztán 70B-s melle nőtt, és úgy döntött, modell lesz.

“Mindig női ruhát vettem, és azt játszottam, hogy én vagyok Elizabeth Taylor, de mindenki másnak azt hazudtam, hogy igazából varázslónak öltöztem. Tudtam, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek” – mondta a Mirrornak a 32 éves nyugat-sussexi Nicole Gibson, a most zajló londoni divathét egyik kifutómodellje.

A sztorija azért érdekes, mert valóban nem olyan, mint a többiek. Nem sokkal a londoni divathét előtt vallotta be, hogy egészen harmincéves koráig férfiként élt, Glen Gibson néven. Egy kocsmában dolgozott csaposként.

Aztán úgy döntött, elege van, enged a természetének, és megváltoztatja a nemét. Elkezdte a hormonterápiát, két év alatt 70B-s mellei nőttek, otthagyta az állását, és úgy döntött, hogy megvalósítja az álmait, és modell lesz.

A Models of Diversity bemutatóján léphetett fel a londoni divathéten, ennek a szervezetnek az a célja, hogy minél sokszínűbb legyen a modellszakma.

Gibson még nem esett át a teljes nemváltó műtéten, ezt a divathét miatt nem tudta megejteni, de ezen a héten megműtik, hogy teljesen női nemi szervei legyenek, ne csak melle.