Rendőrök lőtték le a testőrt, aki meztelenül támadt a szomszédra, előtte pedig ismeretlen eredetű fehér port szívott fel.

Norman Oosterbroek, akit csak a hatalmas hollandnak neveztek, Floridában halt meg, ahol egy állítólagos betörés során lelőtték a rendőrök. A testőrt korábban kirúgták állásából furcsa szexuális szokásai miatt.

Oosterbroek, aki többek közt Lady Gagát, Rihannát és Nelson Mandelát is védte, szeptember másodikán megjelent a szomszéd birtokán, ráadásul meztelenül, ahol megütötte a tulajdonost, és mindenféle gyógyszert szedett be. A rendőrök  egy megnövelt hatótávolságú sokkolóval (Taser) terítették le, aminek következtében a 43 éves férfi meghalt. A testőr az utóbbi hónapokban elvesztette a talajt a lába alól, miután kirúgta Beyoncé, és nem volt többé szükség rá, hogy a családra vigyázzon. A testőrt akkor bocsájtották el, amikor rájöttek, hogy igénybe vette egy prostituált szolgáltatásait, miközben nekik dolgozott Las Vegasban. Mielőtt kirúgták, Oosterbroek igen közel állt a celebpárhoz, annak ellenére, hogy három éve átlépett egy határt, és eltörte egy rajongó lábát, aki a színpadra rohant egy Jay Z koncerten.

A férfi ráadásul a család útleveleit használta fel, amelyet fényképek és videófelvételek is bizonyítanak. A történet először tavaly látott napvilágot, egy helyi lapban jelent meg, de egy közeli forrás szerint a páros egyezséget kötött, hogy többé nem beszélnek róla. "Beyoncé és Jay Z nagyon dühösek lettek, mikor kiderült ez a sztori. Megbíztak Normanban, része volt az életüknek, és nem csak megdöbbentő dolgokat hallottak róla, hanem egy videót is láttak, amin egy kurvával van. Fel is háborodtak rendesen" – mesélte el a New York Daily Newsnak egy közeli forrás.

A házaspár, miután kiderült, mi történt, nem bízott meg többé a férfiban, és nem akarták a lányuk közelében látni, ezért felmondtak neki." Tényleg azt gondolták, hogy Norman veszélyt jelent Blue Ivy számára. Ráadásul egy csomó ember megtudta, hogy nem lehet benne megbízni, ezért nem vették fel" – nyilatkozta a jól értesült forrás.

A 195 centis, 127 kilós holland depresszióba zuhant, ráadásul egyre többet drogozott. Az elmúlt években ki-be járt a rehabra – írja a Miami Herald.