Helyi sajtóhírek szerint le kellett vágni egy kolumbiai férfi nemi szervét, mert túl sok Viagrát vett be, és nem múlt el a merevedése. A 66 éves férfi a barátnőjénél akart bevágódni.

Egy 66 éves kolumbiai férfi, aki korábban állítása szerint a gigantei városi tanács tagja volt azért ment néhány nappal ezelőtt kórházba, mert nem akart elmúlni a merevedése - írja a Colombia Reports.

A neve ellenére viszonylag kicsit Gigante orvosai nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, ezért a férfit átszállították a neivai kórházba, ahol az orvosok úgy döntöttek, csak úgy tudják megoldani a helyzetet, ha amputálják a férfi nemi szervét.

A helyzet elég rossz lehetett, a férfinek ekkor már napok óta merevedése volt, az orvosok azt mondták neki, hogy a nemi szerve be van gyulladva, eltört és az üszkösödés jeleit mutatja, úgyhogy mindenképpen le kell vágni ahhoz, hogy a teste többi részére ne terjedjen át az üszkösödés.

A beavatkozás jól sikerült, a beteg már kezd felépülni.

A Colombia Reports arról ír, hogy a férfi eleinte kifejezetten élvezte, hogy folyamatosan merev a nemi szerve, nem is foglalkozott a dologgal. Aztán csak akkor fordult az orvosokhoz, amikor már komoly fájdalmai voltak. A priapizmus Viagra-túladagolás miatt alakult ki a férfinél, aki azért dobott be a kelleténél jóval több gyógyszert, mert le akarta nyűgözni az új barátnőjét a merev péniszével.