Egészen durva sztorival bukott le egy amerikai tengerészgyalogos, aki egy erre szakosodott oldalon egy egész családdal beszélte meg, hogy gruppenszexelnek. Igen, apuka és két gyerek. Stephen Lewis azért bukott le, mert nem egy valódi családdal, hanem egy szövetségi ügynökkel levelezgetett az együttlétről. Még azt is felajánlotta, hogy visz a gyerekeknek ajándékba tengerészgyalogságos pólókat.

Még szeptember közepén tartóztatták le Stephen Lewist, egy amerikai tengerészgyalogost, aki egy erre szakosodott oldalon fixált le egy szexuális együttlétet egy egész családdal – írja a The Smoking Gun.

Lewis a ki tudja, miért, még mindig elérhető Family4Love nevű közösségi oldalon beszélte meg a randit, ennek az oldalnak az a célja, hogy gyakorlatilag egész családok bocsáthatják itt áruba a testüket. Lewis egy négytagú családdal beszélt meg találkát, apukával, egy 12 éves kisfiúval és egy 11 éves kislánnyal. Minden részletet tisztáztak a beszélgetések során, amelyekről Lewis úgy tudta, a családfővel folytatja.

Később viszont kiderült, hogy egy beépített szövetségi ügynökkel beszélgetett, aki kifejezetten azért volt jelen az oldalon, hogy a Lewishoz hasonló figurákat lebuktassa.

“Kivel szexelhetek?” – kérdezte a katona az egyik üzenetében. “Bárkivel, a fiammal és a lányommal is” – válaszolta neki a beépített ügynök. “Akkor mindhármotokkal szexelni fogok” – válaszolta neki Lewis. “Megdugom a gyerekeket, a lányt seggbe, aztán ő engem egy felcsatolható műpénisszel, hármasban szexelünk” – részletezte Lewis a terveit.

Ha ez még nem lenne elég durva, egy későbbi üzenetében pontosította a találkozó részleteit, felajánlotta, hogy ajándékot is visz a gyerekeknek, mintha a leghétköznapibb dologra készülnének.

“[Elmegyek a Walmartba] veszek maszkokat, amiket majd szex közben viselhetünk” – írta Lewis. Sőt, felajájnlotta azt is, hogy visz a gyerekeknek ajándékba tengerészgyalogságos pólókat. Azt is tervezte, hogy visz magával mindenféle szexjátékokat is.

Végül szeptember 14-ére beszélt meg egy találkozót egy Starbucksba a családfővel. Amikor találkozott az ügynökkel, akiről persze akkor még nem tudta, hogy ügynök, megerősítette, hogy azért jött, hogy kiskorúakkal szexeljen, a telefonján és a katonai bázison a számítógépén is vannak pedofil képek.

Az ügynök ezután felfedte magát, a férfit letartóztatták, a kocsija csomagtartójában pedig megtalálták a maszkokat és a szexuális segédeszközöket.

Lewist szemérem elleni erőszak kísérletével és pedofil tartalmak birtoklásával gyanúsították meg, tárgyalása még nem volt.