Kopasz macska kötött sapkában, partiruhába öltöztetett csivavák és tüllszoknyás macska - ilyeneket láthatott az, aki elment szeptember 28-án a New York-i Jacob Javits Centerbe.

Amíg a hosszú lábú, tökéletes testű kifutómodellek a párizsi divathéten felvonultak, addig macskák és kutyák mutattak be kisállatruhákat New Yorkban, szeptember 28-án. A Jacob Javits Centerben rendezett Haute Kitty CATure Fashion Show-n eddig csak macskákat engedtek a kifutókra, idén először a kutyák is szerepelhettek. Az haute couture daraboktól a ready-to-wearig mindenfélében lehetett látni a kisállatokat, cilinderes macska, tüllszoknyás öleb és frakkos kutya is megmutatta a rucijait. Az alábbi galériát elnézve az állatok gazdái sokkal jobban élvezték az eseményt, mint a modellek, kedvencünk az a hölgy, aki macskás sapkában mutatja a zsűrinek beöltöztetett macskáját.

A kifejezetten kisállatokra szakosodott divattervező, Ada Nieves a csivaváira party ruhákat adott, egyikük piros-fehér szmokingot viselt csokornyakkendővel, a másik már nem volt ilyen szerencsés, őt bohócsipkában hurcolták végig az eseményen. Olyan macska is volt, amelyik a már említett divattervezőnő kisállatoknak készült vőlegényszmokingját viselte.