Az egyik amerikai tininek már több követője van, mint Miley Cyrusnak, vagy Justin Biebernek, pedig nem énekes, nem modell, és még csak nem is meztelenkedik úgy, mint Cyrus, vagy a többiek. Nash Grier a 6 másodperces videóival futott be a Vine-on, amivel a későbbiekben akár pénzt is kereshet.

A 15 éves Nash Grier nevét nem ismerik annyian, mint mondjuk Miley Cyrust, Justin Biebert vagy Ellen Degenerest, de az amerikai kissrácnak már így is több követője van, mint az előbb felsorolt celebeknek. Nash Grier eddig több, mint 1,4 millió követőt szedett össze csak a Vine-on, de ezen kívül van még 85 ezer követője Twitteren, és 244 ezer Instagramon – írja a Daily Mail.

A fiú júliusig csak egy átlagos Vine-felhasználó volt, ekkor viszont egy másik felhasználó megosztotta a srác egyik videóját, amivel hirtelen megugrott a fiú követőinek száma. Ezután pedig nem volt megállás, Nash Grier azóta hetente körülbelül 100 ezer új követőt szerez magának, ebből pedig később még pénzt is láthat a mindössze 15 éves fiú, úgy tudni ugyanis, hogy már nemzetközi média cégek is megkeresték őt. Persze Nash Grier apja már most elkezdett aggódni, nehogy a fia elszálljon magától, és szeretné, ha csak egy átlagos fiú maradna akkor is, ha népszerű: "Véget fogunk ennek vetni. Szeretném, ha Nash megmaradna Nash-nek."

Hogy miért pont Nash Grier lett igazi gigasztár, az annak ellenére furcsa, hogy tényleg rengeteg követője van, de az is biztos, hogy vannak nála sokkal szórakoztatóbb felhasználok is a Vine-on. Elég ha csak megnézi mondjuk ezt az alábbi válogatást, amiben kapásból sokkal jobb hatperces videókat láthat macskákról, táncoló, éneklő, vagy simán csak idétlenkedő emberekről.

Mi az a Vine?

A Vine egy okostelefonos applikáció, ami pár hónap alatt lazán alatt leigázta az egész internetet, az Apple App Store-jában pedig kevés idő alatt ez lett a legtöbbet letöltött app. Az applikáció egyébként a Twitter tulajdonában van, és nagyon egyszerűen működik. A videók legfeljebb hat másodpercesek lehetnek, viszont nem csak egy egybefüggő valami lehet, hanem könnyen összevágható, több részletből is.