Egy 17 éves pár elment lopni a Victoria's Secret New York-i üzletébe, de elkapták őket. Egyikük, egy lányanya táskájában egy halott magzatra bukkantak. A lány elvetélhetett korábban, de hogy miért vitte magával a boltba magzatát, nem tudni.

Két 17 éves áruházi tolvajt tartóztattak fel csütörtökön egy New York-i Victoria's Secret boltban, ráadásul egyiküknél egy halott magzatot találtak – írja a New York Daily News. A két tini fehérneműket emelt el a boltból, ekkor kapták el őket a biztonságiak, és az egyikük műanyag szatyrában ott volt egy ruhákba bugyolált gyermek holtteste.

Az őrök úgy fedezték fel, hogy erős, kellemetlen szagot éreztek a lányok környékén, és belenéztek a zacskóba. Tiona Rodriguez, a lány, akinél a megzatot találták, elmondta a rendőröknek, hogy korábban elvetélt, így őt a kiérkező rendőrök átadták a mentőknek, és kórházba vitték. Kiderült az is, a lány már anya, egy egészséges gyermeke van. A rendőrök a feltételezett apa és tolvajtárs, Francis Estevez házához is kivonultak.


Nagyobb térképre váltás

Egy névtelen forrás elmondta a lapnak, hogy már közel volt a szülés időpontja a lányanyának, de hamarabb megindult a vajúdás a kelletténél. "Azt mondta, nem tudta, mit kell tennie" – mondta az ismerős. Rodriguez egyébként már szerdán utalt rá a Facebookján, hogy fiút szült. A lány szomszédai mindenesetre nem értik, ez a "jó kislány" miért tett ilyesmit, miért vitte el a halott magzatot magával az üzletbe. Szomszédja, Zami Ford azt mondta, észre se vette, hogy Rodriguez terhes, mivel ugyanúgy iskolába járt, tette, amit tenni akart. A párt most lopással is megvádolták.