Jaj, mi van itt! Már egy fenékszépségversenyt sem lehet balhé nélkül megszervezni? A győzteseket még ki sem hirdették, Brazíliában máris többen tudni vélik, hogy a Miss Bumbum első két helye elkelt. Ráadásul annak a lánynak, aki állítólag a második helyet vásárolta meg, lehet, hogy nem is teljesen természetesek a vonalai, hanem implantátum került a fenekébe. Nézze meg a galériánkat, és döntse el, hogy mennyire érdemelné meg a győztes a fenékszépségverseny díját!

Hatalmas botrány rázta meg az idei brazil fenékszépségversenyt, miután azzal gyanúsítanak két versenyzőt, hogy megvesztegették a zsűrit – írja a Daily Mail. Az lehet, hogy az idei Miss Bumbum még csak a harmadik szépségverseny, de az ország, sőt állítólag az egész világ nagyon ráharapott, így nem meglepő, hogy a legjobbakból egyszerre hírességek is válnak. A győzteseket novemberben hirdették volna ki, csakhogy a versenyzők azzal vádolják a huszonöt éves Mari Sousát, és a huszonnégy éves Eliana Amaralt, hogy megvették a bírókat, hogy az első és a második helyen végezzenek. A győztes egyébként pénzdíjon felül egy kábé hétmilliós reklámszerződést is kapna.

Az O dia című brazil lap szerint a jogot tanuló Amaral például kábé 6 millió forint fizetett, hogy másodikként végezhessen. A huszonhárom éves Poliana Lopes pedig – akik szintén indult a versenyen – azt állítja, hogy Sousa, aki korábban egyébként táncosként dolgozott, még ennél is jóval többet ajándékozott a zsűrinek "Nem titok többé, hogy a Miss Bumbum címet megvásárolták, és megvan a győztese, aki nem más, mint Mari Sousa" – magyarázta a lány. "Nagyon szomorú vagyok, mert nem érdemelné meg a címet, hiszen nem az ő feneke a legformásabb" – tette hozzá csalódottan. Amaralt pedig a bundázás mellett még azzal is meggyanúsították, hogy nem természetesek a vonalai, ami azonnali kizárást jelentene a versenyről.

Szintén egészen csalódott egy Sheyla Mell nevű induló is, aki Twitteren fakadt ki. "Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, de ne felejtsük el, hogy Brazíliában vagyunk, ahol sajnos mindennek megvan az ára. Dühös vagyok, mert mindenki más keményen dolgozott. És mindezt miért? Hogy rájöjjön, a győztest már rég kiválasztották. Ne pocsékoljatok több szavazatot rám." A huszonnégy éves lány mindemellett felszólította a többi versenyzőt is, hogy bojkottálják a verseny csillogó, Sao Pauló-i nagydöntőjét, ahova rengeteg újságírót várnak, és követeljék vissza a nevezést. "El tudjátok képzelni, hogy milyen kínos lesz ez nekik?" – hergelte a többieket.

Szépségversenyes balhéból szerencsére nálunk sincs hiány, és a legutóbbi is legalább annyira komolyan vehető volt, mint a brazil botrány, azzal a különbséggel, hogy a magyar szerencsétlenkedés valamiért nem érdekelte a nemzetközi médiát. Nem győztük kapkodni a fejünket, hogy micsoda izgalmak voltak a Szépségkirálynő júniusi döntőjében, ugyanis a harmadik helyezett Kocsis Korinna visszaadta a koronáját, ezt pedig természetesen nem hagyták szó nélkül a szervezők, azaz Hajdú Péterék sem. Volt perrel fenyegetés, igyekeztek kicsikarni egy bocsánatkérést is a lánytól, és rengeteget üzengettek Facebookon is. Tiszta dili volt! Csak remélni tudjuk, hogy jövőre is ilyen királyul menjenek a dolgok.