Legalább. Olyan slágereket gyűjtöttünk, amelyek 1993-ban jelentek meg, vagy váltak slágerré. Két évtizede ezek a dalok folytak a csapból is, szóval ha szeret nosztalgiázni, akkor csak egy gombot kell megnyomnia, és órákig szórakozhat.

Belegondolni is fájdalmas, de a kilencvenes évek már nem tíz éve volt. Viszont rengeteg dal létezik, amelyeket azóta is gyakran játszanak a rádiók, és amikor utánanézünk, hogy mikori ez a rettenet, kiderül, hogy 1993-ban jelent meg, vagy akkor vált elkerülhetetlen slágerré.

Alábbi, jóval több mint kétórás válogatásunkban ilyen számokat gyűjtöttünk össze. Többségük valóban abban az évben jelent meg, másokat csak akkor kaptak fel, vagy átcímeztek, és ennyi elég volt a világhírhez. A Snow Informere, vagy a House of Love az East 17-től például 1992-ben jelentek meg, de a következő évre lett belőlük gigasláger – a Queen Livin on my own (tudják, amiben Freddie Mercury azt énekli, hogy biohere) 1985 óta várt az ismertségére. De fordítva is igaz: a Breakfast at Tiffany's ekkor még egy b-oldalas, elhanyagolt dalocska volt, de 1995-ben eléggé felkapták. Kattintson, és utazzon húsz évet az időben – ha pedig ennél is többet szeretne, ezt a különösen alapos összeállítást ajánljuk.

És ha ennyi sem elég, akkor jöjjön egy másik eresztés, ugyanabban az évben megjelent dalokból, csak ezeket jobbnak láttuk alterdiszkó címszó alá gyűjteni.