A háromgyerekes Kimberly Lindseyt ötödik napja keresték, amikor a rendőrök múlt pénteken megtalálták megcsonkított holttestét. Férje öngyilkosságba menekült a börtön elől. Három lány maradt utánuk.

A Dél-Floridában élő Kimberly Lindseyt az a férfi ölte meg, akinek három gyereket szült, és akivel 22 évig élt együtt. Mint a Huffington Post írja, az orvos Albert Lambert mellkason lőtte exfeleségét, és levágta ujjait, illetve a fejét. Az egykori párnak – idén februárban váltak el – három lánya van, a férj a bírósági dokumentáció szerint nem akart gyerektartást fizetni néhai feleségének. 

A férj néhány órával azelőtt követett el (feltételezett, hivatalosan meg nem erősített) öngyilkosságot, hogy a hatóságok felelősségre vonhatták volna: a rendőrök végignézték, ahogy a drogtúladagolásban meghalt férfi tetemét Lambert nővére és annak fiúja lepedőbe csavarva viszi ki miami otthonából. A gyilkost egy kórházban megpróbálták újraéleszteni, de már hiába.

Lindsay 49 éves volt, iskolai védőnőként dolgozott. Azért kezdték el keresni – Facebookon is –, mert munkahelyén hiába várták, otthonában pedig vérfoltok jelezték, hogy nem önként tűnt el. Rendőrségi tájékoztatás szerint már akkor sejteni lehetett, hogy Lambertnek köze van a dologhoz. Holttestét öt nap után egy cukornádültetvényen találták meg, fejét és ujjait még keresik. 

Az asszony keresésére létrehozott oldalon közreadták már azt  az elérhetőséget is, ahol a lányaikat támogathatják.