Catarina Migliorini az a brazil 21 éves lány, aki azzal híresült el, hogy állítólag eladta a szüzességét 780 ezer dollárért egy japán üzletembernek nagyjából egy évvel ezelőtt. Az üzlet nem jött össze, Migliorini és a japán üzletember is úgy érezte, átverték. A brazil lány most úgy döntött, újra eladja a szüzességét, most már legalább Playboy-fotókat is be tud vetni a kampányban.

A tavalyi év egyik felkapott sztorija volt annak a brazil lánynak a története, aki internetes árverésen árulta a szüzességét. A körítés az volt, hogy állítólag egy ausztrál dokumentumfilmes akart készíteni egy dokumentumfilmet a megvásárolható szüzességről, ennek keretében zajlott az aukció, amit egy japán üzletember nyert meg, aki 780 ezer dollárt (kb. 170 millió forint) fizetett volna az első éjszaka jogáért.

Az üzletből és a dokumentumfilmből sem lett viszont semmi, Catarina Migliorini azt mondja, átverte az ausztrál filmes és a japán üzletember is. A japán üzletember, de a brazil lány is azt mondta, többek között azért hiúsult meg az üzlet, mert nem úgy néztek ki, mint az internetes fotókon, és nem is annyi idősek voltak, mint amennyinek beállították magukat.

Viszont nem szegte a kedvét a dolog, idén úgy döntött, megint megpróbálja eladni a szüzességét. “Még mindig szűz vagyok, minden értelemben, bizonyítékom is van rá, sosem volt részem szexuális együttlétben, senki sem tudja az ellenkezőjét bebizonyítani. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy létrehozom a saját aukciós oldalamat, hogy eladjam a szüzességem, ezúttal igazából megtörténik a dolog, férfi, nő, bárki nyugodtan licitáljon” – írta Migliorini egy közleményben pár napja.

A helyzet annyit változott tavaly óta, hogy Migliorini talán jobb ajánlotkra számíthat amiatt, hogy levetkőzött a brazil Playboynak, így a sikeres licitáló nagyjából sejtheti, hogy mire számíthat.

Egyelőre viszont nem áll túl jól az árveréssel, a Virgins Wanted 2 oldalon, ahol hirdeti a szüzességét, még nem érkezett licit, vagyis senki sem akarja megveni a szüzességét. December 12-éig lehet licitálni, úgyhogy talán beesik valami addig, de nem túl jók az előjelek.