Több mint egymilliárd forintot keresett, mégis egyetlen kése van, és az exférje jár hozzá takarítani, hogy ezzel is pénzt spóroljanak. A takarítás végeztével pedig macskakajás kenyérrel vendégeli meg a férfit, hogy ne kelljen tonhalkonzervre költenie.

Aimee Elizabeth ötven éves, és 5,3 millió dollárt (úgy1,2 milliárd forintot) szedett össze ingatlanbefektetésekkel és egyébként üzletekkel, de nem hajlandó egyetlenegy fillért sem elszórni abból a pénzből. Úgy döntött például, hogy egy hónapban nem költhet többet ezer dollárnál (225 ezer forint). Ez állítólag azért van, mert 15 éves kora környékén hajléktalan volt, és innen sikerült késő harmincas korára felküzdenie magát.

A nő boldogan vezette körbe a TLC stábját a házában, és beszélt arról, hogyan próbálja csökkenteni a kiadásait. Bemutatta például az egyetlen, jócskán elhasznált szivacsát. "Néhányan azt gondolhatják, hogy egy kicsit mocskos, de addig, amíg csak foszlik, semmi okot nem találok rá, hogy kidobjam." Aimee-nak csak egyetlen kése van, amit soha nem ért víz. Miután használja, csak megtörli egy konyharuhában, és teszi is vissza a fiókba árválkodni.

 

Ez persze még nem minden. Csak azért lakik egy nagyobbacska házban, mert megkapta az exférjétől válás után. Ha neki kellett volna mennie, akkor egy sokkal kisebb lakást választott volna magának. Az exférje ráadásul önként eljár hozzá takarítani, hogy ezzel is spóroljon a nőnek egy keveset. És mi ezért a hála? Macskakajás kenyeret ad az exférjének tonhalas helyett, hogy megtakaríthasson néhány centet.