A texasi kórház szerelmi háromszöge betörésbe torkollt, miután kiderült, hogy az igazgatónő férje már sok ideje dugja radiológus kolléganőjét.

A munkahelyi szerelmi sokszögek mindig csupa izgalmat tartogatnak, de azért általában nem érnek olyan mókás véget, mint a texasi kórház esete. A helyzet úgy nézett ki, hogy a houstoni Ben Taub kórház igazgatója boldog házasságban élt a szintén ott dolgozó radiológus férjével, ameddig ki nem derült, hogy a férfi folyamatosan csalja őt szintén radiológus kolléganőjével – írja a Gawker.

A helyzetet nem sikerült túl elegánsan lerendezni: Angela Siler-Fisher nem tudni, hogy jött rá a háta mögött folyó viszonyra, de kemény bosszút forralt, amit Brando nevű férje is érzett, ezért szólt a dugipajtásának, hogy minden kiderült. Marcelle Mallory ezért elvitte gyerekeit otthonról. Siler-Fisher első körben felhívta ellenlábasát, és közölte vele, hogy szét fogja rúgni a seggét, illetve hogy egy büdös kurva, és ki fogja tépni a vagináját.

Ez még talán bele is férne, mégis csak egy házasság szétbarmolásáról van szó, de Siler-Fisher nem állt meg a telefonos fenyegetőzésnél, és tényleg meglátogatta kolléganője házát, ahova be is tört a kutyaajtón keresztül. Először küldött egy képet Mallorynek arról, ahogy pózol a hálószobájában, majd vörös rúzzsal felírta a fürdőszobája tükrére, a “kurva” és a “házasságtörő” szavakat. Az elegáns búcsút is megoldotta, ugyanis távozáskor minden lépcsőfokon elhelyezett egy kotont.

A történet csodásan bemutatja, milyen lenne az, ha a Grace klinika című sorozat történései a valóságban zajlanának le. Arról a sorozatról azt kell tudni, hogy az orvosok a betegekkel nem nagyon foglalkoznak, viszont mindenki össze-vissza kefél nagyjából következmények nélkül, emiatt pedig cukinak és emberinek kell őket gondolni.