horoszkóp

Nyugdíjasnak nézett ki kislányként, rajta nevet az internet

2013.12.11. 14:10
Az internet most éppen egy csaj gyerekkori fotóján röhög, amelyet a fiúja osztott meg a Redditen. Persze letörölte, de hiába, a nyugdíjasnak kinéző kislány kezdi átvenni az uralmat az interneten.

Hétfő éjjel egy férfi felhasználó, Beerdrummer azt írta a Redditen, hogy a felesége kislányként nyugdíjasnak nézett ki, de legalábbis 60 év körüli asszonynak. Felrakott egy fotót is, amely kétségkívül őt igazolja: a képen látható gyerek őszesen világosszőke hajjal, nénis szemüvegben, nénis fülbevalóval ül, kötött pulóverben. Ott láthatják, a jobb hasáb tetején.

Behívják az igazgatói irodába - kirúgják
Behívják az igazgatói irodába - kirúgják

A fotót természetesen a redditezők gyorsan kivágták az eredeti képből, és vicces szövegekkel ellátva újraposztolták. Nagyon sokan. A képre írt szövegek javarészt a gyerekkor és a nyugdíjaskor hasonló tapasztalatain, élményein alapszanak – és mindenfelé terjednek, a cheezeburger-birodalomtól a Buzzfeedig (ahol még sok ilyet talál).

Kiesnek a tejfogai - műfogsort kap
Kiesnek a tejfogai - műfogsort kap

Beerdrummer persze kicsit megbánta a dolgot, és a posztról leszedte a saját nevét, de szerencsére nem törölte le a képet, és a kiírást sem. A többiek kérdésére elmondta, hogy utólag már nem tartja olyan jó ötletnek a dolgot, de szerencsére a felesége nem haragszik miatta, sőt, rettentően jól szórakozik.

A halloweeni cukorkáit - üvegtálkában tartja, a dohányzóasztalkáján
A halloweeni cukorkáit - üvegtálkában tartja, a dohányzóasztalkáján