Mindjárt vége az évnek, de még mindig nem ért véget a szépségversenyek dömpingje. A végére maradt a legnagyobb múlttal rendelkező Miss Hungary cím kiosztása, ami az utóbbi időben mintha kissé eljelentéktelenedett volna azzal, hogy nem futtatja egyik országos tévécsatorna sem. Nézzék meg, hogy ki nyerte el hétvégén a huszonharmadik Miss Hungary szépségverseny koronáját!

Több mint egy hónapja nem találkoztunk Budapesten szépségversennyel, úgyhogy bőven itt volt már az ideje egynek. A Miss Hungary-n szokás szerint idén is két kategória volt: egy tini, ami 14-18 éves lányoknak szólt, és egy felnőtt, ahol 18-26 éves korig versenyezhettek. Az idei Miss Hungaryt egy budai szállodában tartották, és a zsűriben ült többek között Aleska Diamond is, aki nemrég még maga is versenyzett egy másik színpadon.

Az idei győztes a huszonhárom éves Berecz Brigitta lett, aki korábban is próbálkozott állítólag, de akkor nem sikerült eredményt elérnie. Úgy tűnik, most beérett a győzelemre, úgyhogy ő képviseli majd Magyarországot a nemzetközi porondon. A lány május óta edzett, hogy minél jobb formában legyen az augusztusi előválogatón. Berecz éppen a napokban államvizsgázik a Szent István egyetemen közgazdászként, utána pedig megcélozza a Corvinus egyetemet.