Az amerikai Jen Gerakaris és Gregg Casarona annyira belemelegedett a legelső szexuális együttlétükbe, hogy a túlsúlyos srác akkorát lökött csaján, hogy annak feje átszakította a gipszkartonfalat. A lány poénkodott egyet, de barátja inkább bevitte a sürgősségire. Az eset régebben történt, de most fognak szerepelni egy tévéműsorban a sztorival.

Egy 200 kilós szűz férfi a sürgősségire juttatta barátnőjét az első együttlétük alkalmával - írta a nypost.com. Gregg Casarona, a túlsúlyos projektmenedzser 21 éves volt és már egy hónapja randizott Jen Gerakarissal, amikor úgy döntöttek, hogy a következő szintre emelik a kapcsolatukat.

A 22 éves Gerakaris a szüleivel lakott Long Island-en egy alagsori lakásban. Megtette a kezdő lépést azzal, hogy levetkőzött bugyira és melltartóra, majd az ágyban várta, hogy pasija megértse a célzást. "Tudtam, hogy Gregg szűz még, de nem érdekelt" – mondta Gerakaris. "Már randizgattunk egy ideje, és ő nem tett semmit, hát én megtettem a kezdő lépést."

A lány jó poénnak fogta fel 

Amikor kezdtek belemelegedni, Casarona nekilökte a 49 kilós Gerakarist a teljes testsúlyával, Gerakaris feje pedig átszakította a gipszkartonfalat a lendülettől. "Az első reakcióm az volt, hogy megöltem" – mesélte Casarona. "Ez volt az első szexem. És Jen meghalt." Pár ijesztő másodperc múlva aztán Gerakaris lassan kihúzta a fejét a falból, és hitetlenkedve nézett Casaronára. "Miért álltál le?" – kérdezte.

"Gregg úgy nézett ki, mintha túllenne épp egy szívrohamon. Szóval, csak azt akartam, hogy feloldódjon kicsit a hangulat" – mesélte a lány. De a srácot a történés nagyon megrázta, és ragaszkodott hozzá, hogy a barátnője bemenjen a kórházba, amikor szédülést és hányingert érzett. Agyrázkódást diagnosztizáltak nála. Bár Gerakaris és Casarona szégyenősek voltak a nővérek és orvosok előtt, hogy pontosan mi is okozta a sérülést, a pár a következő héten megosztja a sztoriját a tévében. A történet így premierepizódként fog szerepelni a "Szex a sürgősségire juttatott engem" című műsorban.

Miután hazamentek, a pár egy kicsit óvatosabb volt már a szexpozíciókkal aktus közben. "Kezdetben sok párnát használtunk, és sose szexeltünk fal közelében" – mondta Gerakaris. Ő és barátnője további négy évig együtt maradt még a sürgősségi látogatása után, és mai napig is közeli barátok. Casarona jelenleg 28 éves és lefogyott 100 kilósra, Gerakaris pedig 29, és jelenleg új barátja van, aki tud erről a vad éjszakáról.

"Korábban is barátok voltunk, és természetesen, a barátaink ismerték ezt a történetet" – mondta Gerakaris. "Ez a sztori, amit mindig elmondunk egy ital mellett. De a szüleim soha nem tudtak a falról. Gregg és én megjavítottuk, és hála istennek, tart a festék." Az egykori pár abban reménykedik, hogy a szüleik is így látják majd a jövő heti adás után.

Sok baleset történik szex közben

Gregg Casarona és Jen Gerakaris nem az első párocska, aki a kórházban kötött ki szex után. Itt van öt másik eset, ami szerepelt a TLC adásában:

  • Cash O'Riley rockénekes-gitáros és Anne, a barátnője egy szenvedélyes éjszakát töltött együtt. Orgazmus közben a férfi összeesett Annere, nem érezte a bal karját és lábát. Kiderült, hogy stroke-ot kapott.
  • Dr. Kevin Klauer egyszer kezelt egy embert, aki eltörte a péniszét egy hármasszex közben, amit a feleségével és a barátnőjével folytatott. Amikor a két nő összeverekedett a kórházban, hogy ki okozta a törést a férfinek, Dr. Klauner egy újabb beteget kezelhetett.
  • Liz és Eric lenyomott egy gyors menetet munka előtt reggel. De amikor Eric menni készült, Liznek még mindig orgazmusa volt. És a gyönyör fájdalommá vált, mikor még további két órán át folytatódott.
  • Tsion és Brashaad leléptek a portás öltözőjébe egy gyors menetre, a szűk helyen elég sok sérülést szereztek.
  • Dr. Jordan Moskoff kezelt egy férfi törött csontokkal, aki azt állította, hogy leesett ablakomosás közben. De a férfi meztelen volt a zuhanásnál. Amikor a neje megjelent, azzal vádolta, hogy megcsalta őt.