Az ajtón még oldalazva is nehézkesen fér be a 33 éves chicagói Sarah Massey, aki bár büszke hatalmas seggére, azért a mobilitás érdekében pár centit ledolgozna a 213 centis csípőbőségből. Az asszony súlyra sem kevés, úgy 203 kilót nyom, egyszer egy vécécsésze is összeroppant a súlya alatt. Épp színházban volt.

Több mint 200 kilót nyom, a csípőbősége pedig körülbelül 213 centiméter, a 32 éves, kétgyerekes Sarah Massey mégis büszke egyedi alakjára. Mivel azonban méretei miatt már nem nagyon tud mozogni, és a háta is folyamatosan fáj, visszafogottan edz, hogy leadjon egy keveset a súlyából. "Állandóan megjegyzéseket kapok, jót, rosszal egyaránt. Korábban nagyon szégyelltem magam, de már emelt fővel járok. Gyerekkoromban az iskolában rengeteget piszkáltak, Dömper seggnek hívott a többi gyerek, pedig nem tehetek róla, ez egy öröklött állapot. A húgom kivételével a családom minden nőtagjának hatalmas feneke volt" – idézte a Daily Mail az asszonyt, aki azért azt is elismerte: a trashkaják és az étkezésió feletti kontrollvesztés sem segít a helyzetén.

Több széket és egy vécécsészét is eltört

Massey számára életvitelbeli problémát jelent a mozgás, ezért havonta 1237 dollárnyi (kb. 265 ezer forintnyi) rokkantsági járadék is megilleti, amiből esetenként 660 dollár (kb. 141,5 ezer forint) is elmegy a ruházkodásra, hatalmas méretei miatt ugyanis csak drágábban kap magára való ruhát. "A felsőtestemre 7XL-es ruha kell, az altestemre 10XL-es, úgyhogy csak szaküzletben tudok vásárolni. A legtöbb ruhámat online veszem, mert ott találok néhány plus-size boltot elég nagy ruhákkal" – beszélt helyzetéről Massey.

A chicagói nőnek időnként egészen hétköznapi dolgok is problémát okoznak, a legtöbb ajtón például csak oldalazva, préselődve fér át. "Korábban több széket is eltörtem, és egyszer egy vécécsésze is összetört, amikor ráültem a színházban – rettenetes volt” – magyarázta. Súlya miatt a kezdetektől nehézséget okozott számára az ismerkedés, a pártalálás, és mivel kortársai nem, az idősebb férfiak viszont érdeklődtek iránta, gyakran 10-20 évvel idősebb pasikkal jött össze.

A fenti, fürdőruhás képeket is tartalmazó fotósorozatot Massey a rajongói kedvéért vállalta, na meg szerette volna, ha elhiszik, valóban akkora feneke van. "Mivel a felsőtestem nem annyira nagy, ezért sokan úgy hiszik, nem is lehet akkora fenekem" – mondta az asszony, aki a közelmúltban talált magának egy olyan online, férfiakból álló közösséget, melynek tagjai a méretes nőket kedvelik. „Igyekszem a legtöbbet kihozni abból, amit a természettől kaptam, és boldog vagyok, hogy már ismerem és el tudom fogadni magamat. Ha egy kicsit is segítek ezzel másoknak abban, hogy könnyebben elfogadják a testüket és büszkék legyenek magukra testesen is, már megérte."