A tolvajok elfelejtették kikapcsolni az automatikus feltöltést lopott készülékükön, ezért az eredeti tulajdonos komoly betekintést nyerhetet a pár nemi életébe.

Victoria Brodsky valószínűleg feladta, hogy valaha is viszontlátja Brooklynban ellopott, mellesleg elég drága Samsung telefonját, amikor gyanútlanul megnézte azt a mappát, amibe a telefonja automatikusan feltölt minden tartalmat. Itt ugyanis képeket talált az emberről, aki valószínűleg ellopta a készüléket, de nem a szokásos bulizós selfie-ket, hanem még annál is jobbat: csupa pornográf képet és videót – írja a NY Daily.

„Úgy tűnik, megtartották a telefont. Nagyon szeretném, ha elkapnák őket” – mondta a kétgyerekes anya, akinek táskájából még augusztusban az utcán szedték ki a tárcáját és a telefonját. „Az egy dolog, hogy lopnak, de még ünnepelnek is” – tette hozzá, arra utalva, hogy az első meztelenkedős kép már nem sokkal az egy hónapja a tulajdonában lévő készülék ellopása után elkészült. Az elején még csak sima csókos képekkel indult a dolog, a legutóbbi produkciók pedig már igazi hardcore házipornók lettek.

Brodsky tényleg nagyon dühös a tolvajokra, ugyanis nem csak az nem tetszik neki, hogy a két ember valamelyike lenyúlta a telefonját, hanem a nemi életüket is kritizálta egy sort, külön kiemelve, hogy szerinte jobban szeretik a telefonja kameráját, mint egymást. „Nagyon unalmasnak tűnik a szex arrafelé” – zárta le kritikáját.

Bár a házipornó miatt extrém esetről van szó, azért történt már hasonló: tavaly nyáron egy egész Tumblrt szenteltek egy férfi életének, aki Ibizán lopott el egy telefont, hogy aztán tonnányi képen örökítse meg, mit és hol csinált épp.