Egy houstoni lakos harminc bőröndöt töltött fel a korábban elképesztő értéket képviselő DVD-kkel, most el akarja őket cserélni gyakorlatilag bármire.

Amióta ennyire könnyen férhetünk a pornóhoz, a korábban kincsként kezelt DVD-k és videókazetták sajnos elvesztették eredeti értéküket. De vajon mit csinálnak az emberek a feleslegessé vált titkos dobozokkal? Az ember csak nem dobja ki hosszú évek gyűjteményét azért, hiszen mégis csak komoly eszmei értékkel bírnak.

Ezt most valaki ki is akarja használni: egy korábbi lelkes gyűjtő barterezésre ajánlotta fel a laza 3000 darabból álló pornókollekcióját, ráadásul bármire elcserélné. “Összegyűjtöttem rengeteg felnőtt DVD-t a raktáramban. Vannak köztük hat órásak is, történet nélkül. Nekem nincs belőle hasznuk, de hátha el tudom valamire cserélni. Egy bőröndben nagyjából 100 van, nekem pedig 30 bőröndöm van.

Minden ajánlat érdekel, akár egyenként a bőröndökre, akkor is, ha szolgáltatást nyújtasz cserébe, de először e-mailben írd meg, pontosan mi a szolgáltatásod.

Szinte bármire elcserélem, kivéve élő állatra. Kérlek e-mailben jelezd, mit adsz érte.

NEM érdekel készpénzes megoldás, csak csereajánlatok jöhetnek szóba” - szól az egyedülállóan jó hirdetés.

Az ajánlat több kérdést is felvet: miért gyűjt valaki össze 3000 DVD-t? Miért nem jó neki a pénz? Mi a baj az élő állatokkal? Milyen szolgáltatás lenne neki jó cserébe? Megannyi kérdés lengi körül az internet legfurcsább hirdetését. A houstoni hirdetést a hirdetést már eltüntették az oldalról, arról nincs információ, hogy azért, mert elkelt a páratlan gyűjtemény, vagy azért, mert kamu.