Egy benga állat támadt rá az emberekre Palm Beachen, köztük egy tízéves kisfiúra. A meztelen férfi egy 18 éves srác arcát is megpróbálta megenni. A minden bizonnyal bedrogozott őrültet a rendőrök tudták csak megfékezni: agyonlőtték. Személye egyelőre ismeretlen.

Egy 190 centi magas, és 113 kilós meztelen őrült terrorizálta a lakókat Palm Beachen, Floridában- írta a Tomo News. A férfi hevesen és véletlenszerűen támadt a gyalogosokra, az egyik áldozat szerint pedig megpróbálta megenni egy tinédzser arcát. Most már a hullaházban fekszik, miután a rendőrség lelőtte. 

Az eset este nyolc után kezdődött, amikor a semmiből a férfi megtámadt egy nyugdíjas rendőrtisztet a Delray Beach utcában. Ezután üldözni kezdett egy másik férfit, és annak 10 éves fiát egy lakópart közelében. Valamivel később szerencsétlen módon egy 18 éves fiúval keresztezték egymás útját, ekkor megpróbálta megenni a srác arcát, aki csak úgy tudott elmenekülni, hogy kést rántott a férfira.

A befutott hívásokra a kiérkező rendőrök megpróbálták megnyugtatni a férfit, de az megtámadta őket. Az egyik rendőr sokkolóval próbálkozott, de semmi hatása nem volt az ámokfutóra. A másik rendőr ezek után előhúzta a fegyverét, és háromszor rálőtt a férfira, ami végül leterítette őt. Az őrültet a kórházba szállítottak, ahol halottnak nyilvánították, bár nem világos, hogy a lőtt sebek, vagy valami más volt a halál oka.

Mivel nem hordott semmiféle azonosítót magánál, a pucér férfi személyazonossága egyelőre ismeretlen. A Palm Beach megyei seriff úgy írta le őt, hogy úgy nézett ki, mintha az NFL egyik védője lenne, és úgy véli, hogy a támadások ideje alatt kábítószer hatása alatt állt. Az áldozatok szerint emberfeletti ereje volt. Minden embert, akit megtámadott, elláttak a kórházban, köztük a 10 éves fiút is, aki megsérült, miközben menekülni próbált.