Rebecca Torr a jó eredmény elérésén kívül azért utazott Szocsiba, hogy egy okostelefonos alkalmazással megtalálja a szerelmet. Egyik se jött össze: snowboardban sokadik lett, és a nagy szerelem is várat magára. Igaz, kiderült, a bepasizós dolgot csak poénnak szánta.

Az új-zélandi snowboardos, Rebecca Torr nagy reményekkel érkezett a szocsi téli olimpiára. Arra mondjuk nem sok esélye volt, hogy az olimpián most debütált szakágban, női slopestyle-ban érmet szerez (még az elődöntőbe se jutott be), de abban még bízhatot, hogy megtalálja a szerelmet – írja a New York Daily News.

Torr azt twittelte ki, hogy a Tinder nevű alkalmazást használva fogja megcsípni élete férfijét. (Erről azt kell tudni, hogy egy olyan társkereső, amely akkor köti össze az embereket, ha kölcsönösen tetszenek egymásnak, amit fotók alapján, első ránézésre kell eldönteni.) Nem jött be a számítása, azt írta, senkit sem talált az olimpiai faluban, aki tinderezne. „Már csak a jamaicai bobcsapattal akarok találkozni” – vázolta fel ezután a B-tervet. Azt is írta később, hogy jó lenne legalább valami botrányt kelteni. A média persze csüggött minden szaván, és folyamatosan közvetítette botrányos viselkedését.

A végén persze kiderült – ha valakinek nem esett volna le a sok tweet utáni „hahaha” –, hogy az egész tinderezős-bepasizós szálat viccnek szánta. „Talán hivatalosan be kéne jelentenem, hogy amit mondok a Twitteren, annak a 99 százaléka NEM komoly, mondjuk a #tinder chat. #gonoszsajtó LOL” – zárta le a témát a sajátos humorú snowboardos. A NY Daily News mindenesetre megjegyzi, hogy az olimpiákon azért megy a dugás rendesen: Londonban 150, Szocsiban 100 ezer kotont osztottak ki a szervezők.