Ilyen baromságokat kapnak az Oscar-vesztesek

2014.02.22. 18:35
Nem kaphat egyszerre mindenki Oscart, az öt jelöltből minden kategóriában hoppon marad négy. Azonban nem maradnak üres kézzel, mivel a szobor helyett olyan ajándékcsomagot látnak, amilyet bármely magyar PR-iroda megirigyelne, annyi fölösleges baromság van benne. Összeszedtük a Jezebel teljes listájáról a legérdekesebbeket.

Oscar?

Az idei díjátadót március 2-án tartják. A jelöltek listáját itt olvashatja el, az esélyeket itt latolgatta az Index.

 • Bioalmaméz: A vesztesek rengeteg édességet, csokit, gumicukrot és hasonlókat kapnak, de az összes közül kiemelkedik az organikus almaméz, ami biztos megédesíti a vereség ízét!
 • Paprikasprépisztoly: Bizonyára kevés hasznosabb dolog van csalódáshoz, mint egy paprikasprépisztoly, amivel jól szemen lehet lőni az Oscar-zsűrit.
 • Luxus-csomagolópapír: A karácsonyi csomagolópapírnál fölöslegesebb pénzpocsékolás nagyon kevés van, ezért az Oscar vesztesei egy egész készlettel kapnak a Wrap Wrap luxus-csomagolópapírjaiból, hogy szépen becsomagolhassák a semmit, amit a díjátadón nyertek.
 • Szennyeskosár: Igen, minden hoppon maradt Oscar-jelölt kap egy szép nagy zöld szennyeskosarat, ami elképesztően modern, környezettudatos és újrafelhasználható. De ettől még csak szennyeskosár, nem egy Oscar.
 • Cirkuszi légtornaóra: Valószínűleg azért dolgozik az összes jelölt a filmiparban, mert titokban cirkuszi légtornászok akarnak lenni. Kívánságuk valóra vált, a béna Oscar helyett elmehetnek a Le Petit Cirque-be, légtornát tanulni.
 • Elektrolitterápia háziállatoknak: Amire minden vesztesnek szüksége van! Vidd haza a több tíz kilós ajándékcsomagot (értéke bő 18 millió forintnak felel meg, nem vicc), gyújtsd fel a kertben, aztán vidd el a kutyádat elektrolitterápiára!
 • Lefolyószűrő: Micsoda elegáns gála lehet az, ahol az estélyiben és talpig szmokingban flangáló világsztárok spéci lefolyószűrővel mehetnek haza a kis aranyszobrocska helyett!
 • Hajszárító: Ha esetleg a hollywoodi sztárok nem láttak volna még ilyet.
 • Állatsampon: Egy tipp, mire használják ezt az úgynevezett hajszárítót.
 • Punciba injekciózott őssejt az orgazmusért: Nem vicc, minden Oscarra jelölt vesztes kapott egy kupont, amivel elmehetnek Dr. Charles Runels O-Shot terápiájára. Ennek az a lényege, hogy őssejtet fecskendeznek a női nemiszervbe, amitől a hölgyek jobban élvezik a szexet. Csodálatos ajándék lehet nőnapra a nagyinak.
 • Robotikus hajbeültetés: Az ajándékcsomagot összeállítók a férfiakra is gondoltak, ha már ők nem tudnak őssejtet fecskendezni a puncijukba. Dr. William Yates minden lúzeren hajbeültetést végez, de ő maga egyébként nem robot. Egyelőre.

Persze azért nem csak hülyeségeket kapnak: menő személyi edzők és akupunktőrök foglalkoznak majd velük, és Hawaii-ra, Mexikóba, Japánba utazhatnak.