A már a 17. évadát taposó South Park azért olyan csodás, mert még a róla szóló részinformációk is viccesek. A We Know Memes megosztott néhány ilyet. Gondolta volna, hogy Cartman anyjának figurája egy személyre szóló kurvázás? Vagy hogy Buttersszel még a szeptember 11-én is poénkodtak volna benne? Tudta, hogy született Kula bácsi? Most minden kérdésre választ kap.

1. Cartman mindenkivel dugó anyját Liane-nek hívták, mivel a South Park producere és atyaúristenének, Trey Parkernek így hívták a menyasszonyát. A kapcsolatból azért nem lett házasság, mert Parker rajtakapta a nőt egy másik férfival.

2. A suli menzáján dolgozó Séf bácsi figurája egy létező emberről lett mintázva, abból a coloradói iskolából, ahol Trey Parker és Matt Stone is tanultak.

3.Terrance és Philip állandóan rossz poénokat szóró és fingó figuráját azért találták ki, mert azok, akik nem szeretik a South Parkot, állandóan arra panaszkodtak, hogy a sorozat csak rossz poénokból és fingásból áll.

4. Butters eredeti neve Poof Poof lett volna, a születésnapja pedig szeptember 11.

5. Kula bácsi, az ünnepi kaki tényleg része volt Parker gyerekkorának, mivel az volt a rossz szokása, hogy nem húzza le maga után a vécét. Egy idő után az apja azzal kezdte ijesztgetni, hogy ha nem húzza le, kijön Kula bácsi, és megeszi őt.

6. Az első évadok intrójában énekel a kapucnija miatt elmosódott beszédű Kenny is, a készítők pedig kihasználták az alkalmat, hogy káromkodjanak: „a nagyvaginájú nőket szeretem, a nagymellű nőket szeretem” – hangzanak Kenny szívhez szóló sorai.

7. Az eddigi összes epizódban megemlítettek legalább egy celebet, név szerint.

8. A THC-függő Törcsi figuráját azért teremtették, hogy megszülethessen a világ leghülyébb terméke: a beszélő törölköző.

9. Butters alteregója, Káosz professzor egy régi képregényfiguráról, Fátum doktor ról lett mintázva, aki leginkább a Fantasztikus négyes életét szerette megkeseríteni.

10. Az 1990-es évek közepén egy anya levélben követelte, hogy változtassák meg Kenny nevét, mert a szintén Kenny névre hallgató fia komoly traumákat élt át, amiért mindig megölik a figurát. Kennyt azóta már nem ölik meg minden részben, de a kérvényt simán kidobták.