Az Etam fehérneműit a párizsi divathéten mutatták be hosszú lábú modellek. Galériába gyűjtöttük az erről szóló képeket, ajánljuk figyelmébe. Egyébkét tudja, miért nevezik ezt az őszi/téli kollekciónak?

Február 25-én tartotta párizsi bemutatóját az Etam fehérneműgyártó, ami a divat iránt kevéssé érdeklődőknek azt jelenti, hogy rengeteg formás testű nő mászkált le-föl, bugyiban, melltartóban, és más, hasonló cuccokban. (Az őszi/téli kollekció bemutatója volt, ami, mint divatszakértő kolléganőnktől megtudtuk, nem azt jelenti, hogy ezek a bugyik melegebbek, hanem hogy valamiképpen muszáj megkülönböztetni egymástól a régi és az új bugyifelhozatalt. Fél év múlva a tavaszi/nyári bugyik jönnek.)

A párizsi divathét részeként tartott bemutatón sajnos egyik magyar modellbüszkeségünk sem volt ott, vagy profin álcázta magát teljesen más embernek. Nem baj, néznivaló így is akad, kattintson tehát galériánkra, amelyben a képek befogadását nem gátolják az emészthetetlen, tényekkel telezsúfolt képaláírások.