Charlene Ellet a férjének szült ikreket, de a bátyját szereti, és vele neveli a gyerekeit. Illetve ezentúl talán nem, mert rövid időn belül másodszor van előzetesben.

Bájos családi történetről számolt be a Gawker: Charlene Ellet lopott egy Walmartból, a testvére, Cameron Beck a segítségére sietett. A rendőrök átkutatták a kocsijukat, amelyben egy kiégett villanykörtét és egy tollszárat találtak, amelyben metamfetamin-nyomokat találtak. Mindketten bevallották, hogy körülbelül két hete együtt drogoztak, letartóztatták őket kábítószer-birtoklásért (a nőt ezen felül lopással is meggyanúsították).  

Egymás mellé tették őket, és miközben a letartóztatási jegyzőkönyvük elkészült, a rácsok között csókolózni kezdtek. A rendőrök szétválasztották őket, a nőt külön hallgatták ki. Ekkor bevallotta, hogy tényleg testvérek, de azóta is állítja, hogy csak anyjuk közös. November óta volt köztük szexuális kapcsolat, mióta a férfit kiengedték a börtönből. Mellesleg egy motelben élnek, kettecskén nevelik a nő kétéves ikerlányait. Akikre most egy ideig Ellet testvére vigyáz.

Egy darabig mindketten előzetesben voltak, ám a nőt néhány nap után óvadékért kiengedték. Hiba volt, mert Ellet a motel-otthonban összeveszett a férjével, (akitől a gyerekei vannak). Annyira, hogy verni és fojtogatni kezdte a férfit, aki eközben kihívta a rendőröket. Neje majdnem megfojtotta, de szerencsére megúszta a dolgot kisebb sérülésekkel és légzési nehézségekkel. Ellet ismét előzetesben van.