A 39 éves, indiai Bhramaramba Budati célja a világhír, és a gyors siker, ezért a családjával egyfajta kaszkadőrökként igyekeznek minél nagyobb népszerűséget elérni. A trükkök kimerülnek abban, hogy a férje különféle dolgokat tör össze Budatin, miközben abban bíznak, hogy nem lesz baleset.

Nagyon nehéz a több mint egymilliárd lakosú Indiában igazán népszerűvé válni, kitörni az országból. Bhramaramba Budati és a családja azt találta ki, hogy az Andhra Pradesh régióból különleges kaszkadőrmutatványokkal fognak kitörni. A világhírhez vezető első lépéseket megtették, anyagot készített róluk a Barcroft Tv, már csak az a kérdés, hogy bárki lát-e bennük lehetőséget.

A trükkök ugyanis abból állnak, hogy a férj, Balashankar Budati a 39 éves feleségen különféle tárgyakat tör szét. Jellemzően a nőn különböző helyeken elhelyezett kókuszdiókat, de van klasszikus neoncsővel csapkodás, ami látványos, de nem különösebben veszélyes, és van szöges ágyon fekvő nőn jégtörés is, amiben az az igazi mutatvány, hogy a jégtömb méretéhez képest milyen kicsi kalapáccsal csinálja a férj.

„A feleségemen és a gyerekeimen gyakorolom a trükkjeimet, mert biztos vagyok benne, hogy semmi bajuk nem eshet. Van kockázat a dologban, de erős a hitem” – mondta a mutatványokról Balashankar Budati.

„Büszke vagyok a szüleimre, mert olyan mutatványokat mutatnak be, amit senki más sem tud Chiralában” – mondta a kaszkadőr szülők kisebbik, 14 éves gyereke.

A családi vállalkozásba nemrég elkezdték bevonni a gyerekeket is. Rajtuk egyelőre nem igazán tör össze dolgokat az apa, inkább csak botos harcot imitálnak.