Timothy Taylor munkamegosztásról szóló videós előadása valamiért felkerült az XVideos.comra, az internetezők pedig megőrülnek érte. Jobb pontokat kapott, mint a legjobb pornófilmek.

Az ember azt hinné, egy félórás közgáz-előadásból tényleg nem sülhet ki az égvilágon semmi vicces, hiszen mégiscsak közgázról van szó. Erre cáfolt most rá Timothy Taylor előadása, aki az egyik legnépszerűbb pornómegosztó, az XVideos.com legnagyobb sztárja lett úgy, hogy még csak nem is dug meg senkit a videóban. Sőt, ruha van rajta, ráadásul nem különösebben jóképű.

A Journal of Economic Perspectives at Macalaster College vezető szerkesztőjének videója teljesen ismeretlen okból került fel a leginkább a szopás-anál-cumshot háromszögben mozgó oldalra, de az internet annyira örült neki, hogy jelenleg az oldalon 100%-os értékelést kapott, amivel még a legelitebb pornókat is csak ritkán honorálják. Pedig itt hardcore pornó helyett hardcore közgazdaságtanról van szó: Taylor a munkamegosztás elméletét adja elő, hivatkozik Edgar Allan Poe-ra, és a libertariánus közgazdászra, Leonard Readre.

Az oldal kommentelőit is lázba hozta az előadás, csak a legjobbakból szemeznénk: “Micsoda mocskos beszélő!”, “Mikor kezdődik a pornó? Már az akció végén járok :(“, “Lehet, hogy a Teaching Companynak nincsenek meg azok az értékei, amelyek egy Vivides filmnek, és még nőik sincsenek, de mindegy, mert kétszer is elmentem, miközben ezt néztem.”

Timothy Taylora Daily Dottól hallott először arról, hogy a 2011-ben felvett előadásának lett egy felnőttfilmes mellékvágánya is, de úgy tűnik, nem bánja annyira a dolgot. “Nem tudtam róla, de nincs hozzáfűzni valóm. Annyira nem vagyok meglepve. Végül is a web egy nagy hely, a pornó is nagy részét teszi ki, a digitális tartalom pedig könnyedén mozgatható” – zárta le a témát az ember, aki úgy lett pornósztár, hogy nem dugott kamera előtt.