A 28 éves Lucy és Anna DeCinque mindent megosztanak az életben: a munkájukat, az autójukat, a Facebook-profiljukat, és még a pasijukat is. De ez nem volt elég nekik: 47 millió forintnyi összeget költöttek plasztikai beavatkozásra, hogy minden apró különbséget eltüntessenek magukon. Szexelni is együtt szoktak.

A 28 éves Lucy és Anna DeCinque mindössze egy perc különbséggel születtek. Mindent megosztanak: a munkájukat, az autójukat, a Facebook-profiljukat, és még a barátjukat is (bár korábban különböző férfiak iránt érdeklődtek, azok mindig testvérek, vagy legalábbis a legjobb barátok voltak). De még ez a bizarr kapocs sem volt elég nekik: egy vagyont költöttek kozmetikai sebészeti beavatkozásokra, hogy eltüntessenek minden apró különbséget, ami még volt köztük.

Az ausztrál lányok ajakfeltöltést, mellnagyobbítást, szemöldöktetoválást végeztettek,
műszempillákat rakattak fel, a folyamat összköltsége, 130 ezer fontra (48,7 millió forintra) rúgott – írja a Daily Mail. A perthi testvérpár állandóan együtt lóg, még aludni is együtt szoktak. A fiújukkal, Ben Byrne-nel hármasban, az anyai otthonban.

Még szexelni is együtt szexelnek

„Nekünk nem furcsa. Egy barátunk van és mind a hárman ugyanabban az ágyban alszunk. A fiúk mindig arról álmodoznak, hogy két barátnőjük legyen” – mondta el a lapnak Lucy. „Mindenben megegyezik az ízlésünk, így nyilvánvaló, hogy ugyanaz a fiú fog tetszeni nekünk. Mind együtt vagyunk, amikor szexelünk, ha ugyanaz a fickó jön be, ám legyen. Minden randi dupla randi kell, hogy legyen. Mindig dupla vagy semmi.” A testvérek kiskoruk óta elválaszthatatlanok. Ugyanabba az óvodába, általános-és középiskolába, majd kozmetikusképzőbe jártak.

Még a szülők, vagy volt pasijaik sem tudták megkülönböztetni őket, mondjuk nem is nagyon lehet. Két támpont: egy kis anyajegy Lucy arcán, egy sebhely Anna homlokán. „Jól szórakoztunk, különösen, amikor fiatalabbak voltunk. Barátot cseréltünk, amikor unatkoztunk. Amikor nem akartam beszélni a pasimmal, Anna vette fel a telefont, és úgy tett, mintha én lennék. Játszottunk ilyeneket és a másik soha nem vette észre. Mostanra már lenyugodtunk egy kicsit” – mesélte Lucy.

Anna és Lucy egyedülálló köteléke csak erősödött, ahogy idősebbek lettek. Amikor apjuknál, Luiginál rákot diagnosztizáltak, mindketten otthagyták a kozmetikusképzőt, és otthon maradtak, hogy vigyázzanak az apjukra, egészen négy évvel ezelőtti haláláig. 

Ekkor kezdődött igazán komoly átalakulásuk: Kim Kardashian hatására mindketten úgy döntöttek, hogy megnagyobbíttatják a mellüket. Hetente egyszer infrakabinba, arcmegújító kezelésekre járnak. Ugyanazt az edzéstervet és étrendet követik. Nem isznak, és nem dohányoznak, büszkék a külsejükre, és minden szombat este új ruhát vesznek fel.

A szekrényük tele van szűk, S-es miniruhákkal és magassarkú cipőkkel. Soha nem veszik fel ugyanazt a ruhát kétszer, amikor bulizni mennek. Mindennek újnak kell lennie. „Amikor elmegyünk ruhát vásárolni, Anna mindig tudja, ha egy felső tetszeni fog nekem” – magyarázta Lucy. „Mindig tudjuk, mire gondol a másik” – tette hozzá Anna. „Ajándékokat sem veszünk már egymásnak, mert mindig ugyanazt vettük meg.”

Egy fizetést visznek haza ketten

Miután apjukról gondoskodtak a betegsége alatt, Lucy és Anna idősgondozók lettek, természetesen ugyanott. A fizetésüket, el se hinnék, a külsejükre fordítják.

Az ikrekre mindenki felfigyel. „Amikor bulizni megyünk, rengeteg srác mondja, hogy mindkettőnket el akar venni, vagy járni akar mindkettőnkkel. És mindig odajönnek hozzánk csajok, akik azt kérdezik, hogy hol vettük a ruháinkat. Imádják a stílusunk. És érezzük egymás fájdalmát is. Amikor Lucy fogorvosnál van, az nekem is fáj.”

Habár már figyelmeztették őket, hogy ez az extrém kötődés súlyos problémákhoz vezethet, ha egyikük úgy dönt, hogy férjhez megy és elköltözik, vagy ha valamelyikük meghal, nem félnek. „Nem tudunk elképzelni egy napot sem, amikor nem vagyunk egymás társaságában. És hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy ez valaha is meg fog történni” – mondta Lucy.