Egy amerikai amatőr futónő a New York-i félmaraton alatt már baromira unatkozhatott, ezért elkezdett szelfiket készíteni úgy, hogy a háttérben mindig látszódott egy-egy szintén futó, jópasi. Mivel a félmaraton is több mint húsz kilométer, így tökéletesen megértjük, hogy már elege volt, és ezzel dobta fel magát.

Huszonegy kilométer. Futva. Tömény unalom. Valószínűleg ezt érezte Kelly Roberts is, aki elindult a most hétvégén megrendezett New York-i félmaratonon, és közben szelfiket készített magáról, illetve a mögötte futó pasikról. A Daily Dot is azt írja, hogy az amatőr futónő nagy valószínűséggel azokkal a férfiakkal fotózkodott le, akiket helyesnek látott, ez pedig óriási elismerés számukra, mert futószerelésben, izzadt testtel és fáradt arccal tényleg nehéz jól kinézni.

Mivel a félmaraton 21 kilométere átváltva 13 mérföldre jön ki, Kelly Roberts összesen 13 fotót készített, amik baromi viccesre sikerültek, a futónő ugyanis mindegyiken kacsintással, vagy nyelvnyújtogatással fejezi ki, hogy az épp mögötte futó férfi mennyire jópasi. Mint például ez a nagyon fitt öregúr az alábbi fotón.

A futónőt pedig nem csak azért csodáljuk, mert képes volt vicces fotókat készíteni, miközben lefutott 21 kilométert, hanem azért, is, mert a sminkje még a huszonegyedik kilométer után sem folyt le róla. Ha a többi képet is megnézné, kattintson ide.