Katheryn Deprillt újszülött korában hagyta ott anyja egy Burger King mosdójában. A lány már nem dühös rá, és találkozni akart vele, amiben az internet segített is.

1986. szeptember 15-én valaki egy újszülöttet hagyott egy pennsylvaniai Burger King vécéjében, a csecsemő pedig egészen hétfőig soha nem találkozott az igazi szüleivel. Miután az alkalmazottak megtalálták, most 27 évvel később az internet segítségével felkutatta őt otthagyó anyját Katheryn Deprill, aki meglepő módon hálás a döntésért. “Köszönöm édesanyámnak, hogy vigyázott rám. Nem voltak drogok a szervezetembe, és egy biztonságos, száraz helyre tett” – mondta a meghatódott lány, aki kiemelte, hogy nem bírálja egy percig sem a döntést.

Deprillt szerencsésen adoptálta egy család, de arról soha semmit nem mondtak neki, milyen körülmények közt hagyták el. „12 évesen nagyon dühös voltam. Azon gondolkoztam, mekkora szörnyűséget tehettem, amiért senki nem akart engem? De most már nincs semmi baj” – mondta a CBS-nek.

Deprill nem is foglalkozott igazán az anyja kilétével egészen addig, ameddig megszületett a gyereke, és tudni akarta, lehet-e valamilyen örökletes betegsége. A nő feltöltött Facebookra egy képet, amint egy táblát tart. „A szülőanyámat keresem. Ott hagyott az allentowni Burger King mosdójában párórásan. Kérlek, osszátok meg ezt a posztot, hogy megtalálhassam” – szólt az üzenet, ami gyorsan körbe is járta a közösségi oldalt.

A kilétét titokban tartó anya végül tényleg jelentkezett, és hamarosan találkozott is Deprillel. „Megkaptam azt az ölelést, amire 27 éve vártam. Megkérdeztem, megölel-e, és azt mondta, természetesen. Kitárta a karjait, a maradék pedig már történelem. Biztos, hogy most már kapcsolatban maradunk” – mondta a meghatódott Deprill.

Mint kiderült, az őt elhagyó anyát tragikus előzmények vezették oda, hogy elhagyja újszülött lányát. 16 évesen megerőszakolták, és terhes lett. A gyereket eltitkolta a szülei elől, és a saját hálószobájában szült, és úgy érezte, nem viheti az újszülöttet a kórházba, mert ott túl sok olyan kérdést tettek volna fel neki, amire nem akart válaszolni.