Az angol Burton ikrek ugyanúgy akarnak kinézni, ugyanazt gondolják a világról, ugyanaz a munkájuk, és úgy általában mindenben meg akarnak egyezni. 39 éves korukra ez már egy vagyonba került nekik.

Jo és Kerry Burton még 39 évesen sem jöttek le gyerekkoruk óta tartó szokásukról, és pontosan ugyanolyanok akarnak lenni. Eleinte nem volt nehéz dolguk, mivel ikrekről van szó, de mivel néha egyikük nem volt teljesen elégedett a külsejével, ezért még plasztikai műtéteket is egyszerre végeztettek magukon, általában ugyanazzal a doktorral, ugyanabban az időben. Az ikerpár már 2009-ben is 19 millió forintnyi fontot költött arra, hogy egyformák legyenek, ez mostanra 26 millióra nőtt – írja a Sun.

Az Angliában élő Burtonék először 21 évesen feküdtek kés alá, akkor az orrukat műttették meg, de azóta már megigazították a szemeiket, kaptak a stílusban szinte elengedhetetlen sminktetoválást is, és természetesen nem maradhatott el a mellnagyobbítás sem. Burtonék mellesleg annyira hasonlítanak egymásra, hogy még egymás mondatait is szeretik befejezni, ráadásul mindketten kozmetikusként dolgoznak. Egyetlen dologban nem jött minden össze: ameddig Kerry Burton elvált, és egyedül él hatéves fiával és hároméves lányával, addig Jo Burton az élettársával él, és nevelgeti 12 éves fiát és tízhónapos lányát.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!