AnnMarie Miglorino szerint egykori főnöke nem csak a pácienseit zaklatta, de őt is többször molesztálta. A cégénél viszont nem a főnököt, hanem őt közösítették ki, aztán indoklás nélkül kirúgták, most perel.

Dr. George Shapiro plasztikai sebész több nőnek is botoxinjekciót ajánlott fel szexért cserébe – állítja egykori alkalmazottja, AnnMarie Miglorino. Mint a NY Daily News írja, a rászoruló nőknek nem kellett fizetniük az arcfiatalító kezelésért, ha leszopták a doktor urat. Miglorinót pedig arra kérte főnöke, hogy nézze meg a klienseiről készült meztelen fotókat, és szakvéleményezze (a nő ugyanis táplálkozásszakértő), hogyan reagálnak a tesztoszteron-kezelésekre. „Azt mondta, egy szaklapba készülő írásához kellenek, de valójában ott voltak a képek a telefonján” – mondta Miglorino.

A nő ügyvédjének állítása szerint Shapiro nem csak a szépülni vágyó nőket használta ki, hanem őt magát is folyamatosan molesztálta. „Mutatott egy videót, amin az egyik páciense ejakulál, és megkérdezte, meg tudom-e csinálni" – mondta a szexuális zaklatásért feljelentést tett nő. A férfi ezen felül üzeneteket is mutogatott egy nőtől, akivel lefeküdt, és be akarta vonni egy édeshármaba. Miglorino viszonya már a munkája kezdetekor problémás volt a főnökével. „Folyamatosan megjegyzéseket tett a külsömre. Általában a fenekemre, és arra, mennyire szereti a fenekemet a jógaruhámban. Azt mondta, hordhatnám munkában is."

Először a Cenegenycs nevű fiatalítással foglalkozó cég menedzserénél panaszolta be, a civilben mellesleg öt házasságot és maga mögött tudó apát, de akkor nem történt semmi lépés az ügyben azon kívül, hogy egy ideig kíséretet kapott a közös találkozókra. Aztán ez a menedzser felmondott, Shapiro pedig egyre agresszívebben viselkedett. „Többször is megpróbált megcsókolni úgy, hogy az ajkaimhoz nyomta a száját” – mondta a nő, aki akkor sokallt be végleg, amikor főnöke orális szexre is akarta kényszeríteni úgy hogy, nekinyomta egy ablakpárkánynak. „Ekkor azonnal elhagytam az irodát, és bepanaszoltam az új menedzsernél.” Shapiro akkor vádakra csak annyit reagált, hogy túl nagy szája van beosztottjának.

Az ügy akkor nőtt nagyobbra, amikor a molesztált Miglirinót szép lassan az egész irodájában kiközösítették a többiek, majd tavaly decemberben kirúgták, ráadásul bármifajta indoklás nélkül. A megvádolt plasztikai sebész még nem foglalt állást az ügyben.