Christina Lafave ki akarta egészíteni fizetését, ezért feldugta magának ügyfele 30000 dolláros óráját. Végül a kórházban távolították el belőle, bár szerinte az egész csak bosszú volt egy elmaradt óvszer nélküli szopás miatt.

Christina Lafave úgy érezte, nem elég neki az a 300 dollár (kb. 67000 forint), amit Las Vegasban kapott egy masszázsért, ezért egy apróbb keresetkiegészítést is összehozott, és lenyúlta ügyfele 30000 dollárt (kb. 6,7 millió forintot) érő Rolexét. Kenneth Floyd órájának ellopása még nem is lenne olyan érdekes, de Lafave biztosra akart menni, ezért a vaginájába rejtette el az órát – írja a Radar Online.

A 66 éves férfi azonnal hívta a vegasi szálloda biztonsági őreit, de a masszőr mindent tagadott, és az egészet azzal magyarázta, hogy az ügyfele csak azért dühös rá, mert visszautasította a koton nélküli szopást. Mivel senki nem hagyhatta el a szobát, ameddig elő nem került az óra, a 25 éves nő végül bevallotta, hogy nála van, és a rejtekhelyet is elárulta, amit később a helyi kórházban szedtek ki belőle.

Lafave-t lopásért és lopott holmi birtoklásáért vették őrizetbe, ahonnan 40000 dolláros óvadék ellenében engednék ki, úgyhogy annyira nem járt jól az akcióval. Az ügyvédjének viszont már megvan a fegyvere, mivel szerinte nem szabadott volna átnézni az orvosoknak a vagináját. „Indokolatlan volt az orvosi bizonyítékok felvétele, akik intenzív eljárást végeztek azért, hogy eltávolítsanak valamit, ami a rendőrség szerint bizonyíték volt” – hangzott el Chris Rasmussen érvelése. Christina Lafave-nek május 15-én kell a Las Vegas-i bíróság elá állni, egytől húsz év börtön lehet a vaginás akciójának jutalma.