Dögös szlovák nő ölhette meg a brit ékszerészt

2014.04.09. 09:10 Módosítva: 2014.04.09. 09:26
Szép szőke barátnője volt a bristoli gazdag férfinek, akit fejlövéssel öltek meg Dél-Spanyolországban. Az elkövető lehet, hogy épp ő volt, mivel a férfi egy ideje egy másik, brit nővel mutatkozott. A gyilkos a hatóságok szerint napokon át állhatott lesben, majd egy Hummerrel menekült.

Különös bűnügy tartja izgalomban Nagy-Britanniát: egy bristoli ékszerésszel két fejlövéssel végeztek dél-spanyolországi nyaralójában – írja a Daily Mail. Andrew Bush halálában a gyanú szerint szerepe lehet exbarátnőjének is. A 48 éves férfit akkor lőhették le, amikor megérkezett az üdülőbe új, brit csajával. Annyit tudni, hogy az elkövető egy Hummer terepjáróval menekült el a helyszínről, és napokig várhatott Bush érkezésére. A szlovák hatóságok szerdán bejelentették: a cseh határhoz közeli Újbosácban (Nová Bošáca) elfogták a gyanúsított nőt. Kukučová ellen nemzetközi elfogatóparancsot is kiadott a spanyol rendőrség, ennek eredménye lett az elfogás – írja a Bild.

Mayka Kukučova, a feltételezett gyilkos.
Mayka Kukučova, a feltételezett gyilkos.
Fotó: Facebook / Mayka Kukucova

A brit rendőrség most azt vizsgálja, hogy a szlovák nemzetiségű Mayka Kukučova az esteponai nyaraló környékén lehetett-e a gyilkosság idején. „Gyilkosságként kezeljük az esetet, és a rendőrség üldözi a halott férfi exét" – közölte a Maillel egy rendőrségi forrás. Mindenesetre a rendőrség lefoglalta a gazdag férfi luxusautóit Spanyolországban (Ferrari és Porsche is volt köztük). Egy olyan Audit is elvittek, amit a gyanú szerint a gyilkos használhatott. A szlovák nő a Bild szerint amúgy feltett egy szerelmes videót is a gyilkosság napján a Youtube-ra.

Kukučova ellen a legfőbb bizonyíték jelenleg a meg nem nevezett jelenlegi barátnő vallomása. A huszonéves nő azt mondta a rendőröknek, hogy amikor benyitottak a villába, a szlovák nő fogadta őket. A homályos történet ott folytatódik, miszerint a brit nő (aki valószínűleg elment időközben valahova), amikor visszatért a házba, már csak az elhúzó Hummert látta. Hívta a rendőröket, akik tűzoltói segítséggel jutottak be a bezárt házba, a férfit pedig egy vértócsában találták, maga mellett egy pisztollyal.

479836 4382997293844 1201038333 n
Fotó: Facebook / Mayka Kukucova

Andrew Bush Facebook oldalán egyébként még mindig vannak képek a csinos szlovák nőről, akivel az egyik szomszéd szerint két éve költöztek ide (Bush néha hazajárt dél-walesi házába intézni cége ügyeit). A nő Facebookján sok bikinis és fehérneműs képet találni. Anno azt állította magáról, hogy nyelvet tanul Bristolban. Bush-t amúgy mind Nagy-Britanniában, mind Spanyolországban kedves, csendes, elfoglalt üzletembernek ismerték. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!