A rendőrség körözést adott ki egy 68 éves arkansas-i nőgyógyászt, miután kiderült, hogy a férfi legalább öt páciense nemi szervét is lefotózta titokban vizsgálat közben. Paul Becton Jr-t egyelőre nem találják, állítólag elmenekült az államból, összesen öt rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítják.

Egy a környéken ismert és elismert nőgyógyászt keres az arkansas-i rendőrség, aki ellen azért adtak ki körözést, mert a gyanú szerint legalább öt alkalommal készített titokban képeket nemi szervekről a telefonjával vizsgálat közben – írja a Kait8.

KAIT-Jonesboro, AR-News, weather, sports

A 68 éves Paul Becton Jr-t április 1-jén egy páciense buktatta le, aki észrevette, hogy orvosa titokban fotózza a nemi szervét és a fenekét, miközben ő a vizsgálóasztalon fekszik. Értesítette a rendőrséget, a férfit viszont nem sikerült letartóztatni, mert addigra elmenekült.

A telefonját viszont így is le tudták foglalni. „A telefon tárhelyén a letörölt képek között számos olyan képet találtunk, amelyek úgy néztek ki, mintha egy rendelőben készültek volna, vizsgálat közben, meztelen nőkről. A nyomozás során ezeken felül fényképeket is találtunk” – áll a körözési közleményben.

Egyelőre nem tudni, hogy hány áldozata van az orvosnak, az öt rendbeli szeméremsértés úgy jön össze, hogy az eredeti feljelentőhöz összesen öt kép kötődik, de ennél több van az orvos telefonjában, csak azokról nem tudni, hogy kikhez tartoznak.

Becton több mint 30 éve látott el a környéken nőgyógyászati praxisokat, munkájára eddig nem volt panasz.