A magát Angelina Jolie hasonmásának tartó Luminita Perijoc késsel fenyegetőzve kétszer leszopta áldozatát, aki három próbálkozás után is csődöt mondott, úgyhogy megkéselte. Az áldozat szerint az egész ország rajta röhög.

Egy román nő szexet akart egy taxisofőrtől, de miután nem jött össze, megkéselte – írja a NY Daily News. Luminita Perijoc 2012-ben erőszakoskodott a 35 éves Nicolae Stannel, miután bort hozatott vele tulcsai lakásába.

A 31 éves Perijoc beráncigálta a férfit a lakásba, és egy tízcentis pengéjű késsel kényszerítette vetkőzésre. Szexeltek, majd leszopta, és harmadszorra is szeretett volna dugni vele. Csakhogy a taxisnak harmadszorra már nem állt fel, amin a nő annyira felhúzta magát, hogy hatszor megszúrta a késsel. A férfi el tudott menekülni, bezárkózott a hálószobába, és hívta a rendőröket, akik azonnal kórházba is szállíttatták.

A kelet-romániai Perijoc nem egy egyszerű szexuális bűnöző ám, hanem mániája is van: meggyőződése, hogy ő tulajdonképpen Angelina Jolie hasonmása. A bíróság előtt az egész sztorit úgy próbálta előadni, mintha ő lett volna az áldozat, akit a taxis meg akart erőszakolni, de végül a bizonyítékok alapján négy év felfüggesztettre ítélték. Azért úszta meg ennyivel, mert sikerült bizonyítania, hogy erős gyógyszerek hatása alatt állt a támadás idején.

Nicolae Stan szerint ez nagyon kevés, ő életfogytiglanra ítélte volna a nőt. „Szörnyű, én vagyok a helyi látványosság, mindenki rólam beszél. Nem értik, miért akartam visszautasítani, de azt nem tudják, milyen az, amikor valakit késsel fenyeget egy őrült nő. Ránéznek kettőnkre, és nevetnek, de szerintem bárki számára lehetetlen lett volna teljesíteni egy késsel a torkán még akkor is, ha Miss Románia van ott” – nyilatkozta az áldozat, egyébként házas, háromgyerekes apa.