„Egy mindenkiért, mindenki a cicimért!" – sokak megdöbbenésére ezzel a felkiáltással tette közzé Facebook bejegyzését Kárpáti Andrea, fitneszedző, aki új, nagyobb melleket szeretne – de ehhez pénzre van szüksége.

A kétgyermekes anyuka egy hirtelen támadt ötlettől vezérelve egy bejegyzésben kért segítséget virtuális barátaitól, hogy kisebb-nagyobb összeggel járuljanak hozzá boldogságához: vagyis a mellplasztikához. 

„Nagy fordulóponthoz ért az életem, ennek következtében nagyobb mellekre vágyom" – indokolja posztjában tömören az edző. 

„Két gyerek után már régóta fontolgattam, hogy szeretnék végre rendes melleket, mert a szoptatás és edzés miatt teljesen lapos vagyok, nem hogy az öltözőben nem vetkőzöm meztelenre, még intim helyzetben is szégyenlős vagyok. Épp egy szakításon vagyok túl, így arra gondoltam elterelem valamivel a figyelmem" – mondta a Velvetnek Kárpáti Andrea, akit edzés közben szállt meg az ihlet. 

„Eszembe jutott, hogy olyan sok ismerősöm van, és ha mindenki adna 500 forintot, akkor meg lehetne a plasztikai műtét ára – mondta az edző. – Még aznap kitettem a posztot a Facebookra. Ne értsen félre senki, boldog vagyok, csak így teljesebb életem lehetne. A fizetésemet a gyerekeimre költöm, ami teljesen természetes. Miattuk nem is lennék képes rá, hogy azt a pénzt mellimplatátumra költsem, ezért kértem segítséget."

Bejött a „biznisz"

A fitneszedző azóta kapott hideget-meleget, a hozzászólások között van aki bíztatja – más lebeszélné, sőt, akad, aki egyenesen felháborítónak tartja a gyűjtést. A tények azonban tények: Andreának végül bejött a „biznisz". Anyagligal és lelekileg is: mióta kitette a hirdetést, már több kisebb adományt kapott. 

„Lehet furcsálni, lehet pálcát törni felettem, de én ezt felvállalom. A vendégeim és a barátaim is támogatnak. Volt olyan férfi vendégem például, aki egyből négyezer forintot adott. Azt mondta, hogy önző, és ő is örülni fog, ha edzés közben a melleimet csodálhatja" – mondta az edző, akinek magánéleti válsága után lelkileg is sokat jelent, hogy ennyien mellette állnak. A rosszmájú hozzászólásokkal egyszerűen nem törődik. "Volt. aki azt írta, hogy ő kocsira gyűjt, mégsem kunyerál a neten. Visszaírtam neki, hogy sok szerencsét." 

Fuss a mellekért

A pár napja posztolt felhívásban más is látott fantáziát, Andrea egyik barátja máris jótékonysági futást szervez, és az 500 forintos nevezési díjat mind a melleire költheti majd az edző. 

Jótékonykodna

Andrea azt is elhatározta, hogy ha több pénz gyűlne össze a számláján, mint amennyibe új mellei kerülnek majd, akkor két alapítványnak adományozza az összeget. 

Külföldön már bevállt

A tengerentúlon nem számít újdonságnak, hogy valaki interneten keres mellszponzorokat magának. Ezen a weboldalon például bárki regisztrálhat, videót tölthet fel magáról a nagyobb mellbőség elérésnek a reményében. Ahogy elnéztük a sikertörténeteket, úgy tűnik, sokaknak bevált.