Lássuk be, a legtöbb szülő nem ezt kéri karácsonyra, de ettől még előtt-utóbb be kell mondani családi körben a felnőttfilmes karriert. Érdemes kicsit sajnáltatni magunkat, mennyire fiatalok vagyunk, és kell a pénz, esetleg egy párhuzamos terhes vagyok/meleg vagyok bombával hatástalanítani a pornózás sokkját. Íme, hogyan csinálják az igazi profik.

Sokat segíthet a dolgon, ha a szüleinket már kora gyermekkorunktól kezdve kondicionáljuk, ahogyan azt Joanna Angel tette. „Eleve érdekes a viszonyom a szüleimmel, már egy jó ideje kikészítem őket. Így nem volt nagy különbség ebben, mint bevallani a piercinget a köldökömben, vagy a rejtett tetoválásaimat. Amikor elmondtam, sokkot kaptak, de azt mégsem várhatjuk tőlük, hogy felkiáltsanak, Hadd nézzem! De legalább nem tagadtak ki, csak annyit kértek, hogy ha már kifizették, fejezzem be az iskolát" – meséli a Vox kérdésére.

Csodás pornóképek apának

Jessica Drake egy kicsit máshogy képzelte a helyzet tisztázását. „Anyámmal nem voltunk jóban, és úgy döntött, majd ő közli apámmal a dolgot, a lehető legrosszabb módon: pornográf képeket küldött neki rólam. Mire végre személyesen is tudtam vele beszélni, ő már nem akarta részletezni a dolgokat (persze én se erőltettem), és azt mondta, hogy amíg biztonságos a dolog, és boldog vagyok, addig szeret és támogat.”

A magát „nemtelen” kategóriába soroló Jiz Lee eredetileg nőnek született, így elsőként azt kellett elfogadtatnia családjával, hogy nem kíván ebben a szerepben tovább élni. A sok „mi lesz így veled” kérdés után végül mégis megkockáztatta az újabb döbbenetet, ám kellemesen csalódott. „A nagymamám kifejezetten rocksztárnak tart, és legnagyobb meglepetésemre a mélyen vallásos anyám is csak annyit mondott, hogy egy igaz keresztény nem ítélkezik, főleg, hogy úgy látja, egészséges és boldog vagyok.”

Nehogy összekeverjenek minket!

Ha már a belevaló nagyiknál tartunk, a legcsodásabb pornós coming out kétségtelenül a szerb származású Stoya és a nagyi telefonbeszélgetése. A pornós egyébként a mami egykori művésznevét nyúlta le, és hát ezt is be kellett vallani.

Stoya: Szia nagyi, hogy vagy?

Nagyi: Jól, és te? Tulajdonképpen mit is csinálsz? Csak mert anyád azt mondja olyan „modellféle” vagy, és ha az lennél, akkor nem mondaná, hogy „féle” és, már meg ne haragudj drágám, de kicsit alacsony is vagy hozzá.

Stoya: Emlékszel ki az a Bettie Page, ugye? (az 50-es évek ikonikus vetkőzős modellje- a szerk.)

Nagyi: Igen!

Stoya: Hát ez olyasmi, de mivel manapság már eleve mindenki alulöltözött, én a modern verziót csinálom, vagyis másokkal szexelek kamera előtt.

Nagyi: Ó, te vagy a meztelen lány a filmekben?

Stoya: Igen, az vagyok.

Nagyi: És szereted csinálni?

Stoya: Igen!

Nagyi: Csodás!

Stoya: Ok, de még valamit el kell mondanom.

Nagyi: Mondd.

Stoya: Szóval, az van, hogy a nevedet használom.

Nagyi: Hú, a Verát? Az nem valami szexi.

Stoya: Nos, ha sztriptízelnék, ahhoz igazából csodás név lenne, de én a Stoyát használom.

Nagyi: Ó, ne...

Stoya: Mi a baj vele?

Nagyi: Hát remélem az otthonban senki nem fog minket összekeverni, mert ahhoz már nem vagyok elég hajlékony, hogy valaki a nyakam mögé tegye a lábam.

Pornózok, füvezek és a feleségem is terhes

Valahogy a fiús anyák – nahát – megértőbbek a pornózással, főleg, ha fiacskájuk kicsit sajnáltatja is magát. Michael Lucas is elővette a szegény, el nem ismert művész kártyát, és bejött. „Tudod, hogy mindig filmekben akartam szerepelni, de Hollywood nem figyelt fel rám. Viszont bejutottam az erotikus üzletágba.” Az Oroszországból áttelepült melegpornós egyébként ügyvédnek készült, nem filmesnek, de otthon maradt szülei így is megértőek voltak új pénzkereseti forrásával kapcsolatban.

Farrell Timlake még ennél is jobban ismeri az anyák lelkének rejtelmeit, így azt is tudta, hogy egy sokkoló hírt csak egy még sokkolóbbal lehet elfogadhatóvá tenni. Így aztán megragadta a telefont, és egy mondattal mindent elintézett:  „Anyu, néhány dolgot el kell mondanom: pornózok, letartóztattak füvezésért, és a feleségem terhes.” A reakció pont olyan volt, mint amire várt. „Sue terhes???” Timlake anyja nagyjából két nappal később reagált csak drog- és pornóügyben, ráadásul azóta nemhogy elfogadta, de be is szállt a családi bizniszbe, persze csak mint befektető.

Madison Young hasonlóképpen kioltotta a sokk-faktort, ám ő kicsit hosszabb távra intézte el, hogy a szülei már mindent rezignált arccal fogadjanak. „A családom vallásos, ám én már 18 évesen kinyitottam, és nagyjából ki is merítettem a „pokolra fogsz kerülni” szelencét, amikor bevallottam, hogy leszbikus vagyok.

Anyám imádja a fotóimat

Jesse Flores hivatása kevésbé kényes vonzatait igyekszik kihangsúlyozni szüleinek a kezdetek óta, és ez a taktika sikeresnek tűnik. „A jelöléseimről és a díjaimról beszélek nekik, és anyukámnak nagyon tetszik a munkám modellkedős része. Sok fotót mutatok neki a weboldalamról – na persze csak a ruhás vagy maximum félmeztelen beállításokat  – és imádja ezeket.”

Sophia Fiore édesanyja pedig tökéletesen összefoglalta a szakma lényegét és összes buktatóját. „Anyám csak annyit mondott, hogy ha már pornózom, akkor legalább ne hagyjam, hogy megsz...passanak.”

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!