Sokat kellett várni rá, de megérte, itt az okoságy. Ha télen fázik, felfűti a testét, ha nem tud elaludni, álomba masszírozza, ha filmnézés közben aludna el, lekapcsolja a tévét és még világít is! Csak egy kínzó kérdés marad: mit kezd az ágy a szexszel?

A Balluga nevű cég profilja szerint interaktív okoságyakat gyárt. A londoni gyártó ágyai ugyanis a Daily Dot szerint kiválóan monitorozzák az alvási szokásainkat, és ennek megfelelő keménységet és alakot vesznek fel. Az okoságy hasznos termék: szabályozza még a hőmérsékletet (télen melegít, nyáron hűt) és enyhe irányfénnyel is szolgál, amit zenéhez is igazíthatunk. 

Az egész komputerizált berendezés legmenőbb eleme a leesésgátló: Az ágy alapját amúgy egymásra rendezett puha golyók alkotják, ezek még hátmasszázsra is képesek. Könnyen takarítható, víz is érheti, aztán meg könnyű kiszárítani. A fejünk fölé egy gomb nyomásával kinyílik egy monitor is, így stírölhetjük a kedvenc filmünket totális vízszintben. Ha elaludnánk közben, a cucc automatikusan leáll, és becsukódik. Amúgy még okoskanapét is forgalmaznak, ami persze kihajtható ággyá.

A Daily Dot azért felteszi a kínos kérdést: ha az okoságy minden mozzanatunkat tárolja és kielemzi, mire fog jutni, miután átélt egy szexet? Mindenesetre már várjuk az első okoságyas pornót.