A 42 éves houstoni tanárnő arra hivatkozott, az osztály vette rá, hogy öltánccal lepje meg a 15 éves srácot. A rendőrséget ez nem nagyon érdekli, jelenleg 30 ezer dolláros óvadékért cserébe védekezhet szabadlábon, a vád: megrontás.

A 42 éves Felicia Smith bevallotta a rendőröknek, hogy egyik 15 éves tanítványát erotikus tánccal lepte meg. A Stovall Middle School tanárnője azt mondta, az osztály vette rá, hogy táncoljon a gyereknek, a produkció 4 percig tartott és magnóról kevertek alá zenét. Az eset február 26-án történt, de a hatóságok csak áprilisban értesültek róla.

Kihallgatták a gyereket és annak anyját is, de kaptak egy felvételt is a táncról, melyet egy másik diák készített. A 15 éves áldozat azt mondta a rendőröknek, hogy 10:20 perc körül a tanteremben a nő odahúzott egy széket az asztala mellé, majd az osztály biztatása közepette arra kérte, üljön oda. Ezek után megszólalt a zene, majd Smith a gyerek ölébe ült „feneke hozzáért a péniszéhez, úgy mozgatta csípőjét előre-hátra, amitől a fiúnak erekciója támadt” – írja a Thesmokinggun.com. A tánc végén Smith letérdelt a fiú elé és fejét a térdei közé tette, majd azt mondta: „Szeretlek bébi! Boldog szülinapot!”. Többször megölelte a gyereket.

A vád szerint Smith-nek kiskorú megrontásáért kell felelnie: április 25-én megtörve távozott a bíróságról a tanárnő a Khou11 felvételei szerint, pere május 22-én folytatódik, addig 30 ezer dollár ellenében szabadlábon védekezhet. A 3 perc 45 másodperces táncról a videó még nem szivárgott ki.