Jude és Jake imádják a hobbijukat, a családjuk pedig mindenben támogatja őket. Hogy mi ebben a furcsa? A két srác még együtt sincs 15 éves, és mániájuk a szépségversenyzés.

Édesanyjuk szerint tök mindegy, mi a hobbijuk, hogyan fejezik ki magukat, a fiai akkor is a fiai maradnak. Mégha a szépségversenyzés is a szenvedélyük. A Barcroft videója bemutat egy West Sussex-i családot, ahol a tinilány és két öccse is rendszeres szépségversenyzők, sőt a srácok koronát koronára halmoznak. A kilencéves Jude, és az ötéves Jake Collins-Godden jelenleg Nagy-Britannia legsikeresebb szépségversenyző fiúi: 20 koronájuk és 4 egyéb trófeájuk van.

Az ön fia lehetne szépségversenyző?

Tavaly márciusban kezdték a versenyzést, a saját kérésük volt, hogy indulhassanak, és anyjuk szerint imádják az egészet. „Egy csomó szülő azt hiszi, hogy ez egy rossz dolog", meg hogy meleggé teszik a gyereküket, de anyjuk szerint ez badarság. Apjuk azt mondja, ő csak azt látja, mennyi önbizalomra tesznek szert a színpadon. Valószínűleg azért is élvezik a bulit, mert jelmezben is meg kell mutatni magukat, és szó ami szó, a kalózos és középkori lovag jelmez is jól áll rajtuk. Fontos elem, hogy nem kötelező a smink, így azt nem is alkalmazzák.

Jude-on és Jake-en kívül nyolc további kisfiú versenyez jelenleg, a két srác családja pedig eltökélten bizonyítani akarja, hogy a szépségversenyzés nem csak a lányoké. A filozófiájuk, hogy minden élményt megadnak a gyerekeiknek, amit csak azok akarnak. Ön indítaná szépségversenyen a kisfiát?