A 203 centi magas Elisany da Cruz Silva növekedését az agyalapi mirigyénél lévő tumor okozza, a 18 éves lány azonban nagyon boldog: megkérték a kezét, és hosszú, boldog házasságot terveznek együtt.

Brazília legmagasabb tinilánya 203 centiméter magas, azaz több mint két méteres, mellesleg menyasszony: Francinaldo Carvalhónak mondott igent, aki a nő melléig ér. A nagyon magas tinilányt Elisany da Cruz Silvának hívják, és minden álma az volt, hogy megkérjék a kezét. A modellként dolgozó tinilány agyalapi tumora miatt nőtt ilyen magasra, méretei miatt rendszeresen megszólják az utcán, még ott is, ahol felnőtt. „Számtalanszor mondtam neki, hogy ne kérje meg a kezem, mert a válaszom az lesz, hogy nem" – mondta a Daily Mail-nek a magas tinilány, aki annak ellenére mondta ezt a vőlegényének, hogy állítólag nagyon vágyott a lánykérésre.

Még csak 18 éves, de már az anyaságra és a családalapításra készül, leendő férjét 16 évesen ismerte meg. A tinilány eleinte féltékeny volt egy másik nő miatt, majd az építőipari munkásként dolgozó férfival egymásba szerettek. A több mint kétméteres lány édesanyja azt mondta a Daily Mailnek, meglepetés volt számukra, hogy valaki megkérte a lányuk kezét, nem is számítottak erre. A pár jelenleg a brazil Salinopolis városkában él, ott terveznek családot alapítani: hosszú és boldog életet terveznek közösen. „Egyszercsak tudtam, szükségem van arra a lányra. Mindig gyönyörűnek találtam őt" – mondta a lapnak a vőlegény. 

A világ legmagasabb nőjének a 233 centiméter magas Yao Defent tartották, magasságát az agyalapi mirigyénél lévő tumor okozta, amit 2006-ban eltávolítottak az orvosok, de nem állt meg a növés. A sanghaji nő 2012-ben hunyt el 40 évesen