A japán férfinak az okoz kielégülést, ha nézheti, amint egy nőnek visszatarthatatlan vizelési ingere van. Különös perverzióját úgy elégítette ki, hogy a hosszabb utakra beszálló áldozatainak vízhajtó gyógyszerekkel felturbózott kekszet adott, majd nem engedte őket kiszállni.

A 41 éves, oszakai Toshihiko Nishi kedvezményes árakkal igyekezett minél több nőt rávenni arra, hogy hosszabb távokra vegyék igénybe taxiját. Amint valaki beült hozzá, kedvesen megkínálta keksszel, miközben szerencsétlen nem is sejtette, hogy hamarosan kínok közt fogja összevizelni magát a hátsó ülésen, írja a Bangkokpost. A kekszekbe ugyanis erős vízhajtót kevert, és ezt persze nem közölte áldozataival.

Nishi, amikor már látta, hogy aktuális áldozatának húgyhólyagja és akaratereje kezdi feladni a küzdelmet, kedvesen hátraadott neki egy vízhatlan pelenkát, hogy arra könnyebbüljön meg, legalábbis ezt vallotta egy nő, aki tavaly októberben élte át mindezt a taxis kocsijában. Az eseményeket a férfi egy autójába szerelt rejtett kamerával rögzítette.

Miután több feljelentés is érkezett ellene, a rendőrség házkutatást tartott Nishi házában, ott bukkantak rá a több mint 50 felvételre, és a letartóztatott taxis nem is nagyon tagadta tettét. A nyomozóknak elmondta, hogy arra izgul be, ha látja, hogy egy nő próbálja visszatartani a vizeletét, és azt is hozzátette, hogy az internetről rendelte az erős vízhajtó szereket. Erőszakos cselekmények elkövetésének vádjával tartóztatták le, jelenleg előzetesben várja tárgyalását.