Chanelle Hayes a brit Big Brother egykori játékosa néhány hónap alatt nagyjából 20 kilótól szabadult meg, hogy újra modellkedhessen. Nem vezet túl jó alakhoz, ha az embernek magánéleti problémái vannak, valamint egy cukrászdája.

Chanelle Hayes 2007-ben szerepelt a brit Big Brotherben, a műsor után néhány évig glamourmodellként dolgozott, majd szép lassan kikopott a médiából, ma már csak alkalmi jelleggel szerepel műsorokban – írja a Daily Mail.

Az idei év elejére viszont teljesen a múlté lett a jó alakja, fel sem merült, hogy modellként dolgozzon bárhol is. Elég durván meghízott, köszönhetően annak, hogy nem elég, hogy magánéleti problémái voltak, de még egy cukrászdát is üzemeltetett, ezért tényleg elképzelhetetlenül közel volt egy-egy kis falat, amit bedobhatott, ha éppen rossz kedve volt.

Az eredmény az lett, hogy nagyjából húsz kilót szedett magára, amiből januárban teljesen elege lett, ezért egy elég komoly fogyókúrába kezdett, amit alaposan dokumentált is.

Az eredményt a napokban tette közzé Twitteren és Instgramon. Mostanra teljesen sikerült leadnia a rárakódott 20 kilót. Fogyása körülbelül olyan mértékű, mint Sarka Katáé, aki szintén mostanában posztolta, hogy ha nem is ilyen gyorsan, de hogy szabadult meg az évek alatt egy rakás kilótól. Hayes kb. 80 kilóról fogyott 60 kilóra.

A legdurvább időszakában simán benyomott két pizzát, egy fél kenyeret, néhány csirkeszárnyat, csupán egy vacsorára, és erre jöttek még rá a sütemények.

Fogyását egyszerű módszerrel érte el: elkezdett normális mennyiségű ételt fogyasztani, valamint sokat mozog mellé. Nem akar nagyon vékonyra fogyni, inkább egészséges szeretne lenni, mint pálcika.