Remek kávézó nyílt New Yorkban, de csak a nevében kávézó: igazából egy szexbolt emelete, ahová felugorhat hamburgerezni, ha megéhezett síkosítót- és a guminőbeszerzés közben.

Fantasztikusan sokoldalú intézménybe térhet be az, aki New Yorkban a Splosh Sexy Boutique-ba látogat - írja a NY Daily News. A Chelsea-ben álló, kétszintes üzlet földszintjén szexkellékeket lehet bevásárolni, a latex szopóálarctól az ehető bugyin át a műanyag testrészekig. Az emeleten viszont kajáldát nyitottak a tulajdonosok, ahol hamburgert és salátákat lehet fogyasztani, ha túlzottan kimerültek volna a kedves vásárlók a nagy vibrátor-böngészésben.

A lap szerint az ételeknek sajnos nincsen kétértelmű neve, viszont legalább minden makulátlanul tiszta és szexmentes az étkezőrészben. Szerintük a hely aligha lesz felkapott, mert bár egész olcsók, és hűha, egy szexboltban enni is lehet, az étel középszerű. Korábban szó volt arról, hogy alkoholt is árulhatnak, de helyi lakóközösségmegvétózta a dolgot, mondván, nem kell nekik az, hogy részeg kurvák tobzódjanak arrafelé.

Magyarországon nem tudunk ilyen létesítményről (ha ön igen, írja meg nekünk levélben!), csak a Dob utcai szexbolt pincéjében lévő élményhelyiségek előterében van fogyasztási lehetőség - ott viszont értesüléseink szerint mérnek alkoholt.

Kipróbálná?