Egy 14 éves ausztrál kislánynak szőrös volt a hónalja, és ez annyira nem tetszett a tanárának, hogy nekiesett a szőrnek egy borotvával. Nyilvánosan szőrtelenítette és alázta meg.

A Jezebelen találtuk a sztorit: egy ausztrál anyuka kiborult, miután megtudta, hogy lányának szőrös hónalját megborotválta az egyik tanára. Osztálytársai előtt. Igen.

Az anya, Melissa Woods állítja, 14 éves lányának, Taylah-nak azt mondta a tanár, hogy a többi lány csúfolni fogja őt szőrös hónalja miatt, ha nem borotválja le. Ezért a tanár megtette, a kislány szerint pedig ezt két osztálytársa is látta.

Woods a 3AW rádió reggeli adásában háborgott emiatt, az interjúból pedig az is kiderült, hogy a 14 éves kislány egyébként fogyatékossága miatt egy kisegítő iskolába jár, az eset ott történt.

Az iskola azzal védekezik, hogy a borotválás része a tananyagnak, és ezt a szülőkkel előre közölték. Mert az iskolában szellemi és testi fogyatékos gyerekek tanulnak, akiket így tanítanak meg a független életre. Az iskola igazgatója, Libby Hosking azért kedvesen hozzátette, hogy legközelebb a hasonló esetekben azért engedélyt kérnek majd, mielőtt kézbe veszik a borotvát.