Épp nem volt jobb dolga este négy kanadai fiatalnak, ezért megkeresték a nőt, aki nem sokkal korábban egy 16 hónapos gyereket lopott el a kórházból nővérnek öltözve.

Kanadai tinédzserek buktatták le azt a nőt, aki május 27-én nővérnek öltözve rabolt el egy 16 órás csecsemőt egy quebeci kórházból – írja a Gawker. A kamunővér a gyerek anyja, Mélissa McMahon karjaiból vette ki a gyereket, mondván, el kell vinnie lemérni. Bár McMahon nem sokkal később rájött, hogy nem stimmel valami, akkor már késő volt, a 21 éves nő meglépett a csecsemővel.

A biztonsági felvételeket nyilvánosságra hozták, illetve az is, hogy az elkövető stílusosan egy Baby on Board-matricával ellátott Toyota Yarissal távozott. Úgyhogy négy unatkozó tinédzser elkezdte keresni a gyereket. „Nem volt más programunk arra az éjszakára, úgyhogy elmentünk megkeresni a piros autót” – mondták a riportereknek a fiatalok, akik végül sikerrel is jártak.

A társaság Facebookon látta a felhívást, aztán a nyomozás közben az is kiderült, hogy az elkövető pont az egyikük szomszédjában lakik. Miután látták, hogy az autó is ott parkol, azonnal hívták a rendőrséget, akik meg is találták a gyerektolvajt és a csecsemőt. A gyereket visszavitték édesanyjához, elrablóját pedig letartóztatták, és kórházban vizsgálják elmeállapotát.